Tolga Yenigün

Tolga Yenigün


Ribaund'un içinden

01 Aralık 2023 - 14:34

Sevgili basketbolseverler; Potanın Perileri, EuroBasket 2025 elemelerinde grubuna Slovakya ve İzlanda galibiyetleri ile moralli başladı. Basketbolumuzda büyük iz bırakan kaptanlar Bahar Çağlar ve Tuğçe Canıtez'in vedalarına yer verdik. Ribaund Dergisi olarak kadın basketbolunun bayrak isimleri Bahar ve Tuğçe'ye bundan sonraki kariyerlerinde de başarılar diliyoruz.

Ay yıldızlıların galibiyetleri sonrası kaptan Olcay Çakır ve koç Ekrem Memnun ile bir araya gelip, Periler'in EuroBasket hedefini ve daha fazlasını konuştuk.

★★★

Kapak konumuz başta Victor Wembanyama olmak üzere NBA'in çaylakları Brandon Miller, Ausar Thompson, Marcus Sasser ile bu yıl kendini daha da geliştiren Chet Holmgren'in performanslarını masaya yatırdık. 

Kariyer planlamalarını NCAA üzerine kuran geçen basketbolcularımızın yaşadığı ikilemi ise Ata Toprak Koşal yazdı. 

★★★

Burçin Badem temsilcilerimiz Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko ile birlikte Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos'un EuroLegue'deki serüvenlerini kaleme alırken, Ünal Özüak ise bizi yıllar öncesine götürdü...

★★★

Bu sezon gösterdiği performansla taraftarlarını mutlu eden Beşiktaş Emlakjet'in önemli ismi Yiğit Arslan ve genel menajer Nedim Yücel ile arkadaşımız Hüseyin Demir bir araya geldi. 

Siyah beyazlıların yükselen formunu Beşiktaş efsanesi Fehmi Sadıkoğlu yorumladı. 

İnfo Yatırım Genel Müdürü Tarkan Akgül'ü 5 SORU 5 CEVAP formatımızda ağırlarken, NEF Söyleşileri'nde Galatasaray'ın kondisyoneri Yasin Aydın ile bir araya geldik.

★★★

A Milli Kadın Basketbol Takımı ve Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü Uzman Diyetisyeni Neşe Ceylan Zengin ile Uzman Psikolog Melda Yakupoğlu görüşlerini köşelerine taşıdı.

★★★

Türkiye Sigorta TBL'nin nabzını ise yine Ece Ergez tuttu... Konyaspor'dan Merthan Mutlu ve koç Emrah Benli ile Balıkesir BŞB'li Deniz Genç'le genel menajer Anıl Uyanık ile röportajlar yaptık. 

Keyifli okumalar ve basketbol dolu sağlıklı günler...

YORUMLAR

  • 0 Yorum