Tolga Yenigün

Tolga Yenigün


Ribaund'un içinden

03 Ocak 2024 - 14:12

Sevgili basketbolseverler 2024 yılına 'merhaba' dediğimiz bu sayıda kapağımıza Saras'ın Fenerbahçe Beko'ya dönüşünü taşıdık. Sarı lacivertlilerin pota altındaki milli yıldızı Sertaç Şanlı ile arkadaşımız Fatih Saboviç özel bir röportaj yaparken Ünal Özüak, Dimitris Itoudis'in gidişi ile Sarunas Jasikevicius'un gelişini yorumladı. Ata Toprak Koşal da Saras'ın Barcelona ile imtihanını kaleme aldı.

EuroLeague'de 2023'e damga vuran isimleri de unutmadık. Başta Fenerbahçe Beko'nun başarılı forveti Nigel Hayes-Davis ve artık Anadolu Efes'le özdeşleşen Shane Larkin olmak üzere Real Madrid'in ihtiyar kurtları Facundo Campazzo ile Sergio Llull, Partizan'ın elit skoreri Kevin Punter'ın bu seneki performanslarını hatırlatırken bonusumuz ise PANA'ya gidişiyle olay yaratan Kostas Sloukas oldu. EuroLeague'in ilk yarısı sona ererken Final Four'un olağan şüphelilerine de yer vermeyi ihmal etmedik.

★★★

Bahçeşehir Koleji'nin çiçeği burnunda başkanı Begüm Yücel ile çok özel bir röportaj yaparken, Kolej'in ele avuca sığmaz yıldızı Jerry Boutsiele de önemli açıklamalar yaptı.

Bursaspor İnfo Yatırım'ın tecrübeli ismi Metin Türen ve genel menajer Özgün Önver ile de bir araya geldik. Pınar Karşıyaka ile yeni bir maceraya atılan Esra Şencebe kariyer hedeflerini anlatırken, Burak Bıyıktay ise Beşiktaş'ın basketbol kökenli başkanı Hasan Arat'ı ve siyah beyazlıların BSL’de ve EuroCup'taki başarısını köşesine taşıdı.

★★★

Kadın Milli Takımlar ve Kadın Ligleri Direktörü Nilay Yiğit Kartaltepe ile Balıkesir'deki Türkiye Kupası öncesi bir araya gelirken kadın basketbolunun değerli isimleri Derin Yaya ve Sehernaz Çıdal'ı da ağırladık.

A Milli Kadın Basketbol Takımı ve Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü Uzman Diyetisyeni Neşe Ceylan Zengin ile Uzman Psikolog Melda Yakupoğlu değerli görüşlerini köşelerine taşıdı.

TBL röportajlarında Çayırova Belediyesi'nin deneyimli yıldızı İlkan Karaman ve sportif direktör Can Altıntığ'ı konuk ettik.

★★★

Arkadaşımız Arda Aygahoğlu ise NBA'de Batı'nın zirvesinde yer alan Gri Kurtlar'ın (Minnesota Timberwolves) bu sezonki performansını yazdı. 

Basketbol dolu sağlıklı günler dilerim...

YORUMLAR

  • 0 Yorum