Esmeral Tunçluer

Esmeral Tunçluer


Batur Abi anısına...  

20 Ocak 2018 - 15:03

Bazı değerler vardır; onları yitirdiğimizde ömürlerinde hizmet ettikleri meslekler de kayıp gitmiş olur. Batur Abi ile birlikte camiamız gerçek bir basketbol duayenini, emekçisini kaybetmiştir.
 
‘Batur Abi’ deyince Esmeral Tunçluer olarak, Tunçluer ailesi olarak, İstanbulgücü Spor Kulübü olarak durup düşünmek ve geçen harika günler ile anıları saymak gerek.
 
Emeğini, sevgisini, desteğini, bilgisini bizlerden hiç esirgemeden hep yanımızda olmuştu Batur Abi... Yürümesinin güç olduğu günlerde bile Caferağa’da maçlarımıza gelip bize moral vermiş, hafta içi antrenmana katılıp, kızlarımıza kıymetli bilgilerini aktarmaktan keyif almıştı.
 
Batur Abi, ben ve eşim Emrah Tunçluer için gençliğimizde ‘fi kir ve destek’ aldığımız değerli bir abi, bazen de bir basketbol babası olmuştur.
 
Kendisinin kaybı yeri doldurulamaz. Batur Abi, sadece bizler tarafından değil, binlerce insan tarafından asla unutulmayacaktır.
Basketbolu ve bizleri yetim bırakıp gitti ama şunu biliyoruz ki, onun gittiği her yer ‘basketbol’ olacaktır.
 
Tunçluer Ailesi için yerin doldurulamaz... Bize kattıkların için bir kez daha teşekkür ederiz. Seni asla aklımızdan çıkarmayacağız Batur Abim...

YORUMLAR

  • 0 Yorum