Ilgım Çetin

Ilgım Çetin


Oyunun coşkusu 'Misli'yle artıyor

15 Mart 2022 - 09:50

"Misli.com Haftanın Maçı’nda, misli.com kızlarının yaptığı çeşitli dans gösterileriyle seyirciyi, periyot aralarında ve molalarda coşturuyoruz. Ev sahibi kulübün taraftarına özel hediyeler hazırlayıp dağıtıyoruz, şanslı koltuk etkinliğimizle şanslı koltuklarda oturan kişilere misli puan hediye ediyoruz."

Misli.com, ING Basketbol Süper Ligi Ana Sponsoru olduktan sonra Türkiye Basketbol Federasyonu ile misli.com Haftanın Maçı konseptini oluşturduk... Bu konsept özelinde her hafta ING Basketbol Süper Ligi’nden bir takımın evine misafir oluyoruz ve çeşitli etkinliklerle maçın heyecanına heyecan katıyoruz. Amacımız sezon bittiğinde Türkiye’nin her yerine basketbol heyecanını taşımak ve taraftara eşit şekilde dokunabilmiş olmak.

Misli.com Haftanın Maçı’nda, misli.com kızlarının yaptığı çeşitli dans gösterileriyle seyirciyi, periyot aralarında ve molalarda coşturuyoruz. Ev sahibi kulübün taraftarına özel hediyeler hazırlayıp, dağıtıyoruz; şanslı koltuk etkinliğimizle şanslı koltuklarda oturan kişilere misli puan hediye ediyoruz. Bu ve bunlar gibi seyirciye birebir dokunacak birbirinden farklı etkinliklerle sponsor olduğumuz ligin tüm takımlarının yanında olmaya çalışıyoruz.



Bu ay misli.com Haftanın Maçı’nda Bitci Türkiye Kupası arası nedeniyle sadece Gaziantep’e konuk olduk. Gaziantep Basketbol ile Fenerbahçe Beko bizlere muhteşem renkli bir maç izletirken, salondaki coşkuya basketbolseverler ile birlikte ortak olduk. Seyirciyle bir araya geldiğimiz bu tarz etkinliklere sezon sonuna kadar sürecek. Misli.com Haftanın Maçı adı altında sürprizlerimiz devam edecek.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum