Ilgım Çetin

Ilgım Çetin


Beşiktaş daha iyi yerleri hak ediyor

03 Şubat 2023 - 13:23

"Basketbol Süper Ligi'nde ilk yarıya bakınca Fenerbahçe Beko, Türk Telekom, Pınar Karşıyaka ve Frutti Extra Bursaspor formlarıyla öne çıkıyor. Anadolu Efes zaten ligimizin doğal favorisi; ama ben Beşiktaş Emlakjet'e bir parantez açmak istiyorum. Bir basketbolsever olarak Beşiktaş'ı daha iyi yerlerde görmek isterim..."

- Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde (BSL) ilk devre en çok beğendiğniz takım ya da takımlar hangileri oldu?

- Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde ilk yarının sonuna geldik. İlk devre performanslarına baktığımızda sıralamada ilk 5’te; Fenerbahçe Beko, Türk Telekom, Pınar Karşıyaka, Frutti Ekstra Bursaspor ve Anadolu Efes’i görüyoruz. Fenerbahçe Beko lider durumda ve geçen yılın şampiyonu olarak bu yıl da kaldığı yerden mücadelesine devam ediyor. Türk Telekom yeni koçu Erdem Can ile parkeye bu sezon farkını koyuyor, Telekom’u bu sene play-off’lar da kesinlikle izleyeceğimizi düşünüyorum. Karşıyaka tutkusundan ve azminden hiç vazgeçmiyor bu sezon bizlere müthiş keyifli maçlar izletiyor, Frutti Ekstra Bursaspor geçen yılki Euro Cup finalinden sonra bu sezon da iddiasını ortaya koymaya devam ediyor.

Son olarak geçen yılın EuroLeague şampiyonu ve BSL ikincisi Anadolu Efes sezona istediği
gibi başlayamadıysa da Ergin Hoca ve öğrencilerinin şampiyonluk yarışını bırakacaklarına asla inanmıyorum. Efes son dakikaların takımıdır. Benim ilk yarıda en çok beğendiğim, favori takımlarıma gelecek olursak Türk Telekom ve Pınar Karşıyaka'yı gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

BEŞİKTAŞ'SIZ BİR BSL İZLEMEK İSTEMEM

- Yine BSL'de ilk yarının en büyük hayal kırıklığı için neler söylersiniz?


- Benim için en büyük hayal kırıklığı Beşiktaş’ı Basketbol Süper Ligi’nde son sırada görmek. Bu şekilde devam ederse gelecek sezon Beşiktaş’sız bir BSL izleyeceğiz. Bir basketbolsever olarak Beşiktaş’ı basketbolda daha iyi yerlerde görmek isterim.

- Performanslarına bakacak olursak bu sezon en beğendiğiniz oyuncu ve koç kimler oldu?

- En beğendiğim koç Türk Telekom'a dinamizm getiren ve kısa sürede etkisini gösteren Erdem Can, en beğendiğim oyuncular ise; Pınar Karşıyaka'nın tecrübeli gardı Errick Mc Collum ve Frutti Extra Bursaspor'un yıldızı Onuralp Bitim.

FENERBAHÇE - EFES REKABETİ YİNE NEFES KESTİ

- Sezonun ilk yarısında en çok keyif aldığınız karşılaşma  hangisi ya da hangileriydi...


- 16. hafta oynanan Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes karşılaşmasıydı. Maç bitmedi! (Gülerek) Uzatmalarda tüm salon ayaktaydı. Fenerbahçe açık ara önde giderken neredeyse
maçı Efes’e verme noktasına geldi.

Taraftarın desteği ve coşkusu inanılmazdı. Maç 93-90 sadece 1 üçlük fark ile bitti; ama kesinlikle ilk devre izlemekten en keyif aldığım karşılaşma oldu.

- Misli.com Haftanın Maçı etkinliğiniz de tüm coşkusuyla devam ediyor. İlk devreye bakınca en unutamadığınız organizasyonlar hangikarşılaşmalarda yaşandı?

- Geçtiğimiz ay oynanan iki karşılaşmayı söyleyeceğim. 15 Ocak'taki Frutti Ekstra Bursaspor-Fenerbahçe Beko etkinliği ile birlikte 22 Ocak'ta oynanan Galatasaray NEF-Anadolu Efes mücadelesi... Her iki karşılaşmada da haftanın maçı etkinliğimiz oldu. Kıran kırana geçen her iki mücadelede de ev sahibi takımlar yenildi; fakat salonda inanılmaz
bir taraftar desteği vardı.

Misli Kızları danslarıyla maçın heyecanına heyecan kattı. Artık kızlarımızı gözler arıyor, bunu maçlarda, olay yerinde daha çok hissedebiliyoruz. Taraftar bekliyor. Ayrıca her iki maçta da misli kart dağıtımı yaptık, taraftara misli puan dağıttık. Yeni bir kampanyamız var,
misli.com’a yeni üye olan herkese 30 TL hediye! Haftanın maçı etkinlikleri yeni kampanyalarımızı üyelerimizle buluşturmak için bizim için de güzel bir fırsat oluyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum