Ilgım Çetin

Ilgım Çetin


El ele aşacağız

01 Mart 2023 - 12:47

"Maalesef ülkemiz bir deprem ülkesi ve umuyorum yaşanan felaketten gerekli dersler çıkartılıp aynı acıların yaşanmaması için gerekli önlemler alınacaktır. Tekrardan tüm ülkemize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bu günlerin hep birlikte el ele ve birlik içerisinde atlatılmasını diliyorum."

Öncelikle ülkemize ve yaşadığımız büyük deprem felaketinden etkilenen 11 ilimize şahsım ve misli.com adına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum.

6 Şubat sabahı hepimiz aynı kâbusa uyandık ve o günden bugüne misli.com ve Demirören Şirketler Grubu olarak deprem bölgesine ciddi bir yardım desteğine başladık. Bunun yanı sıra grup çalışanları olarak hepimiz, elimizi taşın altına koyarak çeşitli ihtiyaç malzemelerinden oluşan bir yardım tırı hazırladık ve deprem bölgesine gönderdik. Ayrıca misli.com Ailesi olarak 12 kişilik gönüllü ekibimizle Adıyaman’a bizzat kendimiz gittik ve ihtiyaç sahiplerine çadır, yiyecek, içecek ve hijyen malzemeleri dağıttık.

Anlık yardımlarımızın yanı sıra hem şirketler grubu hem de misli.com olarak sürdürülebilir yardımlarımızı yapmaya devam edeceğiz. İlerleyen günlerde bölgede kurulacak olan konteyner kentlerde spor ile ilgili çalışmalar yapmak hedefindeyiz. Mini voleybol, basketbol ve futbol sahaları kurup deprem bölgelerindeki çocukların spordan uzak kalmamalarını sağlamayı planlıyoruz. Pandemi döneminde de yaşadığımız gibi, spordan uzak kalmak insanları moral ve motivasyon olarak hayattan daha da kopartan bir durum. İstiyoruz ki biraz olsun okullarını, evlerini, ailelerini ve yakınlarını kaybeden gençlerimiz hayata dair bir noktaya tekrardan tutunsun. Bunu sağlayan en güzel yollardan biri de şüphesiz spor.

Bu konuda uzun vadede sürdürülebilir tüm desteği vermeye misli.com olarak hazırız. Maalesef ülkemiz bir deprem ülkesi ve umuyorum yaşanan felaketten gerekli dersler çıkartılıp aynı acıların yaşanmaması için gerekli önlemler alınacaktır. Tekrardan tüm ülkemize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bu günlerin hep birlikte el ele ve birlik içerisinde atlatılmasını diliyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum