Ilgım Çetin

Ilgım Çetin


Pozitif etki

15 Şubat 2022 - 10:00

"İsim sponsorluğumuzun ardından TBL kulüplerinden aldığımız geri dönüşler çok olumlu. Hem kulüp yönetimleri hem de oyuncular ligin isim sponsoru almış olmasından, destek görmekten, ligin değer kazanmasından dolayı çok mutlu. Verdiğimiz destek pozitif etki yaratınca biz de mutlu oluyoruz."

Misli.com, bu yıl Türkiye Basketbol Federasyonu ile üç büyük sponsorluk anlaşması imzaladı. Bunlardan biri de Türkiye Basketbol Ligi isim sponsorluğu anlaşması oldu. Bugüne kadar hiç isim sponsoru almayan bu lig artık Misli.com Türkiye Basketbol Ligi olarak anılıyor. Daha önce de belirttiğimiz gibi bu tarihi bir imza ve bu tarihi imzayı atmış olduğumuz için mutlu ve gururluyuz.

Misli.com olarak; futboldan voleybola, voleyboldan basketbola branş ayırt etmeksizin sporu her alanda destekleyen, sporun ve sporcunun sponsorluklarla desteklenmesi gerektiğine inanan bir markayız. Misli.com Türkiye Basketbol Ligi keşfedilmeyi bekleyen yüzlerce genç yetenek yetiştiriyor.

Yapmış olduğumuz sponsorluk anlaşması ile bu ligi, kulüpleri ve oyuncuları daha görünür ve tanınır hâle getirdik. Genç yeteneklerimize destek olduk. Lige olan medya ilgilisini artırdık. Bunların hepsi çok olumlu ve güzel gelişmeler. Sadece üst liglerin değil, alt liglerin de sponsorlar tarafından desteklenmesi gerekiyor. Biz de elimizden geldiğince alt liglere verdiğimiz desteği sürdürüyoruz.

İsim sponsorluğumuzun ardından kulüplerden aldığımız geri dönüşler de çok olumlu. Hem kulüp yönetimleri hem de oyuncular ligin isim sponsoru almış olmasından, destek görmekten, ligin değer kazanmasından dolayı çok mutlu. Verdiğimiz destek pozitif etki yaratınca biz de mutlu oluyoruz. Türkiye Basketbol Ligi bu sezon ve önümüzdeki sezon Misli.com Türkiye Basketbol Ligi olarak anılmaya devam edecek. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum