Ilgım Çetin

Ilgım Çetin


2022'den 'misli'yle keyif aldık...

03 Ocak 2023 - 16:42

Sponsor olduğumuz 3 ligde de yıl boyu çekişmeli maçlar izledik. Parkede heyecan hiç eksik olmadı. Umarım 2023 yılında da basketboldaki bu tutku, bu heyecan ve bu coşku hiç bitmez ve 'misli'yle çoğalır.

İlk olarak 2021'in sonlarında Türkiye Basketbol Ligi'ne sponsor olarak başladığımız basketbol iş birliklerimiz özellikle geride bıraktığımız yılda zirve yaptı... Parkeye yaptığımız yatırımlar açısından çok değerli bir seneydi 2022.

Geçtiğimiz sezon başında Basketbol Federasyonu ile imzaladığımız 3 önemli sponsorluk anlaşması ile Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin ve ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsoru olunmasının yanında Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nin de isim sponsoru olduk.

Sponsorluk anlaşmamızla birlikte ayrıca Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin dijital yayıncısı olarak tüm Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi maçlarını misli.com üzerinden canlı ve ücretsiz yayınladık; yayınlamaya da devam ediyoruz. Tüm sezon boyunca sadece
misli.com’a üye olan tüm basketbolseverlere canlı ve ücretsiz maç izleme imkanı sunuyoruz. Bu hem basketbolseverler hem de bahisseverler için misli.com’un üyelerine sağladığı çok önemli bir ayrıcalık.

Geride bıraktığımız yılda misli.com Türkiye Basketbol Ligi’ne isim sponsoru olarak tarihte bir ilki gerçekleştirdik. Daha önce hiç isim sponsor almamış bu lig, 2 sezondur markamızın adıyla anılıyor... Ve bu da Türk sporuna ve sporcusuna verdiğimiz desteği alt-üst lig ayırmadan devam ettirdiğimizin en güzel göstergelerinden biri. Alt liglerdeki oyuncuların ve koçların tüm sezon bizimle ilgili güzel yorumlarını duymak da işin gurur verici yanı…

2022 sezonunda “Haftanın Maçı” konseptimizle Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi takımlarının evlerine konuk olduk. Türkiye’nin dört bir yanında 'misli.com Kızlarımız' parkede basketbolun heyecanına heyecan katan dans gösterileriyle ve çeşitli etkinliklerle yer aldı. Sezon boyunca seyircilerin maç keyfini arttırmayı hedefleyen “Haftanın Maçı” etkinlikleriyle misli.com, dünyaca ünlü Stevie ödüllerinde “Sponsorlukta İnovasyon” kategorisinde altın ödüle layık görüldü.

Tüm yıl boyunca sponsor olduğumuz 3 ligde de çekişmeli maçlar izledik. Parkede heyecan hiç eksik olmadı. Umarım 2023 yılında da parkedeki bu tutku, bu heyecan ve bu coşku hiç bitmez ve 'misli'yle çoğalır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum