Tolga Yenigün

Tolga Yenigün


Ribaund'un içinden

01 Nisan 2023 - 14:41

Sevgili basketbolseverler, 11 ilimizi etkileyen deprem felaketi sonrası TBF, TÜBAD ve BİDEV'in ortak hareket ettiği Hatay'daki Basketköy Projesi için Polimeks Holding'e ve yönetim kurulu başkanı Erol Tabanca'ya teşekkür ediyoruz. Bu anlamlı projeyi BİDEV Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Ayaz, TÜBAD Genel Koordinatörü Şükrü Yaravlı ile bölgenin antrenörleri Mahmut Şimşek, İbrahim Aybar, Davut Güngör anlattı.

P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu da bölgeye verdikleri desteği kaleme aldı.

★★★

Bu sayımızda NBA'de Lakers ile birlikte en fazla mutlu sona ulaşan (17) takım olan Boston Celtics'in 5. altın çağını yaşamayı UMUT ettiği süper yıldızı Jason Tatum'u kapağımıza taşıdık.

★★★

EuroLeague'in öncü forvetleri dosyamızda Fenerbahçe Bekolu Nigel HayesDavis, Anadolu Efes'ten Will Clyburn, Olympiacoslu Sasha Vezenkov, Real Madrid'den Gabriel Deck ve Monacolu Alpha Diallo yer aldı.

★★★

OLD SPICE İLE BASKETBOLUN DÜNÜ BUGÜNÜ YARINI konseptimizde Anadolu Efes efsanesi Tamer Oyguç'u konuk ederken, NEF SÖYLEŞİLERİ'nde ise Dylan Ennis'i ağırladık.

MİSLİ.COM İLE BSL RÖPORTAJLARI'nda yükselişe geçen Onvo Büyükçekmece'den Tayfun Erülkü ile koç Özhan Çıvgın misafirimiz olurken, MİSLİ.COM TBL RÖPORTAJLARI'nda ise Çağdaş Bodrumspor'da iyi bir çıkış yapan Ege Havsa ile başantrenör Ender Arslan ile konuştuk.

Ani kaybıyla basketbol camiasını yasa boğan OGM Ormanspor'un koçu Özgür Adıgüzel'in isminin Misli.com TBL'ye verilmesini yazarımız Ilgım Çetin kaleme alırken, İstanbul Büyükşehir Beleyesi Spor Kulübü Genel Sekreteri Erdem Aslanoğlu ile de kısa ve uzun vadeli planlarını konuştuk.

★★★

Kadın basketbolunun en büyük isimlerinden Birsel Vardarlı Demirmen'i EFSANELER ANLATIYOR köşemizde bu kez KAPTAN kitabını konuşmak için ağırladık. Jübilesinin tüm gelirini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin 'Anadolu'da Bir Kız Çocuğu Var' projesine bağışlayan basketbolumuzun örnek kaptanı, kitabının kazancını ise depremden etkilenen Anadolu'daki kız çocuklarının okumasına harcıyor.

Beşiktaş GKN Kargo'nun kaptanı ve milli yıldız Elif Bayram, hem ay yıldızların önündeki EuroBasket 2023'ü hem de siyah beyazlılardaki hedeflerini aktardı. Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Necdet Budak ise Daçka ile kurdukları anlamlı ortaklığı Ege Modeli'ni anlattı.

A Milli Kadın Basketbol Takımı Uzman Diyetisyeni Neşe Ceylan Zengin ile Uzman Psikolog Melda Yakupoğlu mesleki tecrübelerini yine köşelerine taşıdı. Basketbol dolu sağlıklı günler ve keyifli okumalar...

YORUMLAR

  • 0 Yorum