Tolga Yenigün

Tolga Yenigün


Ribaund'un içinden

01 Şubat 2023 - 11:04

Sevgili basketbolseverler şubat sayımızın kapak röportajını EuroLeague'i üst üste 2 defa kaldırma başarısı gösteren Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman'la yaptık. Avrupa'nın en büyük kupasını 3. kez kazanmayı kafasına koyan Ataman, TRILOGY ile tarihe geçmeye kararlı...

EuroLeague'deki bir diğer temsilcimiz Fenerbahçe Beko'nun Genel Menajeri Derya Yannıer de sezonun geri kalanı ve sarı lacivertlilerin gelecek hedefleri için değerlendirmelerde bulundu...

★★★

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin (BSL) ilk yarısında tekrar yükselişe geçen oyunculara yer verdiğimiz ANKA dosyamızda, Fenerbahçe Beko'dan James Metecan Birsen, Pınar Karşıyakalı Kenan Sipahi, Beşiktaş Emlakjet'ten Okben Ulubay, Frutti Extra Bursasporlu Ahmet Düverioğlu ve ONVO Büyükçekmece'den Can Maxim Mutaf bulunuyor.

Sezon başından bu yana bekleneni veremeyen ve Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin son sırasında bulunan Beşiktaş Emlakjet'i siyah beyazlı camianın önemli isimlerinden Burak Bıyıktay kaleme aldı. İlk devresi sona eren BSL'nin öne çıkan takım ve oyuncularını ise yazarımız Ilgım Çetin yorumladı.

NEF SÖYLEŞİLERİ'nde Galatasaray NEF'ten Angelo Caloiaro'yu ağırlarken, MİSLİ.COM İLE BSL RÖPORTAJLARI'nda konuklarımız ligde yükselişe geçen Bahçeşehir Koleji'nden Yiğit Arslan ile koç Erhan Ernak oldu...

Türk basketbolunda yeri her zaman çok farklı olan Daçka, artık yoluna Darüşşafaka Lassa olarak devam edecek. Bu yol arkadaşlığını kulüp başkanı Abdurrahman Saruhan ile Brisa Pazarlama ve Uluslararası Pazarlar Genel Müdür Yardımcısı Evren Güzel anlattı.

EFSANELER ANLATIYOR köşemizde Güler'lerin son temsilcisi Sinan Güler ile parkelere veda ettiği Ayhan Şahenk'te bir araya geldik.

★★★

Kadın basketbolunun ve A Milli Takımımızın sembol oyuncularından Tuğçe Canıtez ile EuroBasket elemelerinde oynayacağımız Polonya ve Arnavutluk maçları öncesinde bir araya geldik. Total Energies'in A Milli Takımlarımız ile sponsorluğunu 2025'e kadar uzatmasının ardından Güzel Enerji A.Ş. Pazarlama Direktörü Mert Kokulu, bugüne kadar
basketbol odaklı yaptıkları iletişim çalışmalarını ve gelecek planlarını anlattı.

A Milli Kadın Basketbol Takımımızın Uzman Diyetisyeni Neşe Ceylan Zengin ve Uzman Psikolog Melda Yakupoğlu, köşelerinde yine değerli bilgilere yer verdi.

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde ilk yarının oyuncusu seçilen Fenerbahçe Alagöz'den Emma Meesseman ile en iyi çıkış yapan isim olan BOTAŞ'lı Sevgi Uzun ile arkadaşımız Ece Ergez bir araya geldi.

★★★

MİSLİ.COM TBL RÖPORTAJLARI'nda ise Fenerbahçe Koleji DS Energy'den Ekrem Sancaklı ve koç Ertuğ Tuzcukaya'yı konuk ettik.

Basketbol dolu sağlıklı günler ve keyifli okumalar...

YORUMLAR

  • 0 Yorum