Tolga Yenigün

Tolga Yenigün


Ribaund'un içinden

01 Ocak 2023 - 16:39

Sevgili basketbolseverler her geçen gün ağırlaşan şartlar altında yılmayıp 6. yılımıza girmenin kıvancını yaşarken, gece - gündüz demeden basketbol aşkıyla çalışan ekip arkadaşlarımız sayesinde yolumuza devam ediyoruz.

★★★

Yeni bir sayfa açtığımız 2023 yılındaki ilk sayımızın kapağımıza Itoudis yönetiminde sezona iyi başlayan Fenerbahçe Beko'nun yıldızı Scottie Wilbekin yer alıyor. Wilbekin ÖZGÜR başlığını da Alp Ulagay ile yaptığı röportajda bizzat kendi verdi...

★★★

EuroLeague'i üst üste 2. kez kazanan Anadolu Efes'in damgasını vurduğu 2022 yılı için hazırladığımız DAMGA dosyamızda yine Avrupa'da kupa kaldıran Bahçeşehir Koleji, BSL'de mutlu sona ulaşan Fenerbahçe Beko, EuroCup'ta finale kadar giden Frutti Extra Bursaspor ile birlikte bu sezona Erdem Can ile müthiş başlayan Türk Telekom'a yer verdik.
Erdem Can ve Türk Telekom demişken, MİSLİ.COM İLE BSL RÖPORTAJLARI'nda Erdem Hoca'nın, öğrencisi Erkan Yılmaz ile konuğumuz olduğunu hatırlatalım. Yazarımız Ilgım Çetin de misli. com'un 2022 yılındaki basketbol yolculuğunu anlattı.

OLD SPICE İLE BASKETBOLUN DÜNÜ, BUGÜNÜ, YARINI konseptimizde Anadolu Efes'in başarılı genel menajeri Alper Yılmaz'ı ağırlarken, NEF SÖYLEŞİLERİ'nde bu ayki konuğumuz Galatasaray NEF'e çabuk uyum sağlayan Tyrus McGee oldu.

★★★

Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın finalinde güçlü rakibi Fenerbahçe Alagöz Holding'i mağlup ederek şampiyon olan Çukurova Basketbol, 2022'nin son kupasını kaldırma başarısını gösterdi. Bu müthiş mücadeleyi kadın basketbolunun önemli ismi Birsel Vardarlı Demirmen kaleme aldı.

Kadın Milli Takımlar Sorumlusu Şaziye İvegin Üner'i 5 SORU 5 CEVAP'ta ağırlarken, EFSANELER ANLATIYOR köşemizde ise konuğumuz Derya Özyer oldu.

A Milli Kadın Basketbol Takımı Uzman Diyetisyeni Neşe Ceylan Zengin ile Uzman Psikolog Melda Yakupoğlu, deneyimlerini yine köşelerine taşıdı.

★★★

Ege Üniversitesi - Daçka Başantrenörü Prof. Dr.Timuçin Gençer ile röportaj yapan arkadaşımız Hüseyin Demir, Türk basketbolunun geleceği olarak görülen Tan Yıldızoğlu, Eray Büyükcangaz, Berke Büyüktuncel ve Karahan Efeoğlu'nun gelişimlerini detaylarıyla anlattı.

MİSLİ.COM TBL RÖPORTAJLARI'nda bu ayki konuklarımız Samsunspor'dan Göktuğ Baş ile koç İlker Salman oldu.

★★★

2022 yılının NBA'deki en sansasyonel 5 olayını ise Bertan Erman yazdı.

Cumhuriyet'in 100. yılını kutlayacağımız 2023'te sağlık, mutluluk ve basketbol dolu günler dilerim...

YORUMLAR

  • 0 Yorum