Tolga Yenigün

Tolga Yenigün


Ribaund'un içinden

01 Mart 2022 - 14:32

Sevgili basketbolseverler, A Milli Basketbol Takımımız 2023 Dünya Kupası'na katılabilmek adına Yunanistan ile oynadığı 2 maçı da kaybederek, B grubunda büyük sıkıntıya girdi. Şimdi Orhun Ene'nin öğrencilerine düşen hem Belarus'u hem de Büyük Britanya'yı mağlup etmek olacak...

A Milli Takım'ın geleceği olan Şehmus Hazer ve Furkan Haltalı ile özel röportajlar yaparken, ay yıldızlıların Yunanistan karşılaşmalarındaki tatsız performansını ise Tamer Oyguç kaleme aldı.

★★★

Dergimizin yazar kadrosunda da yer alan Kadın Milli Takımlar Sorumlusu Şaziye İvegin Üner ile yeni görevi ve gelecek planlamaları üzerine konuşurken, EFSANELER ANLATIYOR köşemizde Ece Ergez'in konuğu Potanın Perileri'nin unutulmaz isimlerinden
Tuğba Palazoğlu oldu...

★★★

Arkadaşımız Hüseyin Demir, kadın basketbolunun annesi olarak görülen Senda Berenson'un hikâyesini anlattı.

★★★

Cleveland Cavaliers'ın büyük çıkış yaptığı şu günlerde CAVS ZAMANI kapağımızda Cedi Osman'a yer verdik. Yine Cleveland'da gerçekleşen All-Star organizasyonuna da geniş şekilde ele aldık. Bu arada NBA'in 75. yılında seçilen 75 oyuncu arasına girmeyen isimleri de Bertan Erman kaleme aldı.

★★★

İMZA konseptimizin konukları bu sezon Avrupa'da özel işlere imza atan Bahçeşehir Koleji'nin yerli oyuncuları Kartal Özmızrak ile Muhammed Baygül oldu...

★★★

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın gölgesindeki basketbolu, efsane isim Petar Naumoski değerlendirirken, Ukrayna'yı işgal eden Rusya'ya EuroLeague'in verdiği tepkiye de yer verdik.

★★★

Misli.com Kurumsal İş Birlikleri ve Sponsorluk Müdürü Ilgım Çetin, TBL'ye özel organizasyonlarından bashederken, MİSLİ.COM TBL RÖPORTAJLARI'nda bu ay konuğumuz Mamak Belediyesi'nden Kaan Sarıaslan ve koç Murat Dikmen oldu.

★★★

A Milli Kadın Basketbol Takımı Uzman Diyetisyeni Neşe Ceylan Zengin ile Uzman Psikolog Melda Yakupoğlu, tecrübelerini okurlarımızla paylaştı.

Keyifli okumalar ve basketbol dolu günler diliyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum