Tolga Yenigün

Tolga Yenigün


Ribaund'un içinden

01 Şubat 2022 - 12:07

Sevgili basketbolseverler bu sezon hem Fenerbahçe Beko'da hem de A Milli Takım'da özel işler yapan Türk basketbolunun yükselen değeri Şehmus Hazer'i TUTKU başlığıyla kapağımıza taşıdık. Şehmus, EuroLeague ile FIBA'nın çekişmesinin gölgesi altında bu ay oynanacak Yunanistan karşılaşmalarında da ay yıldızlıların en büyük kozlarından olacak.

★★★

Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Maurizio Gherardini, Efes ve Türk basketbolunun efsane isimleri Petar Naumoski ile Tamer Oyguç kendine özgü yorumlarıyla Türk, Avrupa ve NBA basketbolunu kaleme aldılar.

★★★

Yeni formatımız NEF SÖYLEŞİLERİ'nin ilkinde bu sezon önemli işlere imza atan Galatasaray NEF'in değerli koçu Ekrem Memnun'u konuk ettik.

★★★

İMZA formatımızda ise basketbolumuzun lokomotiflerinden TOFAŞ'ın yeni koçu Ahmet Çakı ile yetenekli oyuncusu Yiğit Arslan'ı ağırladık.

★★★

EuroLeague'de inanılmaz bir sezon geçiren Real Madrid ve yıldızlarının performansı detaylı dosyamızda yer aldı.

★★★

NBA'deki Miami Heat kültürü ile birlikte Memphis Grizzlies'ın yıldızı Ja Morant'ın üstün başarısını ise Bertan Erman değerlendirdi.

★★★

Misli.com TBL Söyleşileri'nde bu ayki konuklarımız Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü oldu. Koç Ceyhun Cabadak ile takımın tecrübeli ismi Fatih Cantitiz sezonu değerlendirirken, Misli.com Kurumsal İş Birlikleri ve Sponsorluk Müdürü Ilgım Çetin, TBL
sponsorluğuna yönelik aldıkları güzel geri dönüşleri kaleme aldı.

★★★

Herbalife Nutrution Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin potansiyelli isimleri Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nden Gizem Uca ile Çankaya Üniversitesi'nden Derin Yaya bu sezona ilişkin düşüncelerini anlattı.

★★★

A Milli Kadın Basketbol Milli Takımı Uzman Diyetisyeni Neşe Ceylan Zengin ile Uzman Psikolog Melda Yakupoğlu branşlarına özel değerli bilgileri okurlarımızla paylaştı.

Basketbol dolu sağlıklı günler ve keyifli okumalar diliyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum