Tolga Yenigün

Tolga Yenigün


Ribaund'un içinden

02 Nisan 2021 - 12:32

Sevgili basketbolseverler bu sezon Fenerbahçe Beko'da gösterdiği performansla adından söz ettiren Nando De Colo, bu sayı kapağımızı süsledi. Alp Ulagay, Fransız yıldız ile oldukça samimi ve doyurucu bir röportaj yaptı.

Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Maurizio Gherardini de takımının EuroLeague performansı üzerine açıklamalarda bulundu.

EuroLeague'de geçen yılki temposuna yaklaşan Anadolu Efes'in performanslarını lacivert beyazlıların efsaneleri Aydın Örs ile Petar Naumoski değerlendirdi.

Murat Murathanoğlu ile Bilgin Gökberk de HÜCUM RİBAUNDU'nda EuroLeague temsilcilerimiz Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko başta olmak üzere, ING Basketbol Süper
Ligi ve NBA'in öne çıkan olaylarını kendilerine has şekilde yorumladılar.

★★★

EuroLeague Kadınlar Çeyrek Finali'nde karşılaşan ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray'ın düellosunda gülen sarı lacivertlilere Final Four'da başarılar diliyoruz. Bu önemli karşılaşmayı iki takımın da formasını terleten Şaziye İvegin Üner kaleme aldı.

★★★

Herbalife Nutrition Söyleşileri'nin bu ayki kısmında Türkiye Basketbol Federasyonu CEO’su Ömer Onan ve Herbalife Nutrition Türkiye Genel Müdürü Ediz Haksal ile kadın basketbolu üzerine keyifli röportajlar gerçekleştirdik.

Yine Beşiktaş Kaptanı Elif Bayram ve BOTAŞ'ın başarılı oyuncusu Elizabeth Williams'la da bir araya geldik.

★★★

Avrupa'da boy gösteren NBA yıldızlarını konu aldığımız AMERİKAN RÜYASI dosyamızda Dominique Wilkins, Deron Williams, Bob McAdoo, Mahmoud Abdul-Rauf ve Allen Iverson gibi süperstarlar yer aldı. Dosyanın bonusu ise Iverson'ın 'Yalnızca Güçlüler Ayakta Kalır' kitabı oldu.

★★★

Efsaneler Anlatıyor’da Bertan Erman'ın bu ayki konuğu Can Sonat oldu. Sonat kariyerinde öne çıkan olayları, okurlarımızla paylaştı.

★★★

Darüşşafaka Tekfen Başkanı Ümit Başkırt, 5 SORU 5 CEVAP formatında konuğumuz olurken, İMZA köşemizde ise Daçkalı Doğuş Özdemiroğlu ile Türk Telekom'dan Muhammed
Baygül yer aldı.

★★★

A Milli Kadın Takım Uzman Diyetisyeni Neşe Ceylan Zengin, yıldız sporcuların beslenme şekilleri hakkında bilgi verirken, Uzman Psikolog Melda Yakupoğlu ise öfke kontrolü üzerinde durdu.

★★★

Garanti BBVA Basketbol Gençler Ligi'nde Fenerbahçeli Ege Ülker ve Banu Şimşek ile konuştuk.

★★★

Keyifli okumalar ve basketbol dolu günler diliyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum