Tolga Yenigün

Tolga Yenigün


Ribaund'un içinden

05 Temmuz 2020 - 14:08

Sevgili basketbolseverler Zeljko Obradovic ile Fenerbahçe Beko'nun yollarının ayrıldığı bir ayı geride bıraktık. Hem Fenerbahçe'ye hem de Sırp efsaneye sonraki hikâyelerinde başarılar diliyoruz.

Obradovic'e veda yazısını Murat Murathanoğlu kaleme alırken, yeni ekip arkadaşımız Barış Cevahir de Sırp koçun, ülkemizde bıraktığı izlere farklı bir açıdan baktı...

★★★

Bu sayı kapağımıza Türk ve dünya basketboluna imzalarını bırakan unutulmaz yıldızları, İKON başlığıyla taşıdık. Harun Erdenay ile Efe Aydan röportajlarının yer aldığı dosyada, Dr J, Magic Johnson, Dennis Rodman, Shaquile O'Neal, Allen Iverson, Dejan Bodiroga, Vassilis Spanoulis ve Drazen Petrovic'e de yer verdik.

★★★

Murat Murathanoğlu ve Bilgin Gökberk bu ay HÜCUM RİBAUNDU'nda kapak konumuz olan ikonları masaya yatırdı. İkili yine gündemdeki konulara kendi çerçevelerinden baktı.

★★★

Yazarımız Petar Naumoski ise 'devam' diyen NBA ile sezonu noktalayan EuroLeague'in arasındaki farkı masaya yatırırken, 'ikon'lardan da bahsetti.

★★★

Darüşşafaka Tekfen Koçu Selçuk Ernak'ı 5 SORU 5 CEVAP konseptimizle ağırlarken, Bahçeşehir Koleji Genel Sekreteri Alpaslan Aydın da yeni sezona ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

★★★

Kadın basketbolunda ufukta gözüken Fenerbahçe Öznur Kablo - BOTAŞ rekabetini yazı işleri müdürümüz Oğulcan Çoksayar masaya yatırırken, milli yıldız Merve Aydın ile de bir röportaj yaptı.

A Milli Kadın Basketbol Takımı Uzman Diyetisyeni Neşe Ceylan Zengin de 'sporcularda kas kütlesi artışının nasıl sağlanacağı' üzerine görüşlerini paylaştı.

★★★

Bertan Erman NBA takımlarının isimlerinin nereden geldiğine yönelik eğlenceli bir çalışma yaptı. Birbirinden orijinal lakaplar için nerelerden esinlenildiğini detaylarıyla anlattı.

★★★

Sağlıklı günlerde parkelerde buluşmak dileğiyle...

YORUMLAR

  • 0 Yorum