Tolga Yenigün

Tolga Yenigün


Ribaund'un içinden

05 Mayıs 2020 - 15:26

Sevgili basketbolseverler, Türk ve dünya basketboluna pandemi nedeniyle ara verildiği bu zorlu süreçte kapak konumuz NBA'de forma giyen oyuncularımız oldu. Mirsad Türkcan ile ilk kez boy gösterdiğimiz NBA'de, en büyük izi bırakanlar Hidayet Türkoğlu ve Mehmet Okur, dosyamızda başrol olan oyunculardı. Günümüz temsilcileri Ersan İlyasova, Cedi Osman ve Furkan Korkmaz ile daha önce basketbolun en önemli arenasında yer almış Ömer Aşık, Semih Erden, Furkan Aldemir'in de NBA zamanlarını hatırlattık.

31 yaşında ABD yolunu tutan İbrahim Kutluay'la ise Alp Ulagay, Seattle günleri üzerine detaylı bir röportaj yaptı.

★★★

Murat Murathanoğlu ile Bilgin Gökberk, HÜCUM RİBAUNDU'nda kapak konumuz NBA'deki Türkler üzerine samimi yorumlarda bulunurken, Erman Kunter ve Harun Erdenay başta olmak üzere üstün yeteneklerine rağmen NBA'de yer alamayan Türk oyuncuları ise Bertan Erman masaya yatırdı.

★★★

Yazarımız Petar Naumoski pandemi sonrası basketbolun nasıl olacağına dair öngörülerini kaleme aldı. Sağlığına kavuşan değerli ağabeyim Fenerbahçe Beko Takım Menajeri Cenk Renda da 5 SORU 5 CEVAP formatımızda atlattığı sıkıntılı koronavirüs günlerini içtenlikle anlattı.

★★★

Anadolu Efes Genel Direktörü Alper Yılmaz'ın dergimiz Ribaund'un da yer aldığı dijital medya buluşmasında söyledikleri de dergimizde yer aldı.

★★★

EFSANELER ANLATIYOR köşemizin bu ayki konuğu Levent Topsakal oldu. Nostalji rüzgârı yaşatan Levent Topsakal, birbirinden ilgi çekici anılarını okuyucularımızla paylaştı.

★★★

GALATASARAY DOĞA SİGORTA SÖYLEŞİLERİ'nde konuğumuz milli oyuncu Yiğit Arslan oldu. Başarılı basketbolcu ile karantina günlerini nasıl değerlendirdiği üzerine konuştuk.

★★★

Kadın basketbolunun en önemli isimlerinden Cansu Köksal ile Fransa basketbolu ve pandemi günleri üzerine keyifle okuyacağınızı düşündüğümüz bir röportaj yaptık.

★★★

Kadın Milli Takımı Uzman Diyetisyeni Neşe Ceylan karantina günlerinde beslenmeye yönelik görüşlerini kaleme aldı.

★★★

Sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle...

YORUMLAR

  • 0 Yorum