Tolga Yenigün

Tolga Yenigün


Ribaund'un içinden

04 Nisan 2020 - 10:33

Sevgili basketbolseverler, koronavirüs nedeniyle yaşadığımız sıkıntılı zamanların bir an evvel sona ermesini, başta F.Bahçe Beko Takım Menajeri Cenk Renda olmak üzere test sonucu pozitif çıkan herkesin, sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz

★★★

Kapak konumuz koronavirüs nedeniyle basketbolumuzun aldığı zorunlu MOLA'yı Fatih Saboviç dünyadaki gelişmeleriyle masaya yatırdı. Yazarımız Coşkun Teziç ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Basketbol Kulübü Genel Menajeri Anıl Uyanık'tan da görüş aldık.

★★★

EuroLeague Yönetimi'nin dayatılan bir kararla Darüşşafaka Tekfen - Virtus Bologna maçını Sırbistan'da oynatmasını Daçkalılar yorumladı. Sinan Güler ile birlikte koç Selçuk Ernak ve başkan Ümit Başkırt, 3 günlük periyodu anlattı.

★★★

Yazarlarımız Petar Naumoski ile Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Maurizo Gherardini ise 'korona'nın Türk ve dünya basketboluna etkileri üzerine sorularımızı yanıtladı.

★★★

Hücum Ribaundu'nda Murat Murathanoğlu ve Bilgin Gökberk yaşanılan sıradışı günler ile alınan önlemler üzerine görüşlerini okurlarımızla paylaştı.

★★★

Galatasaray Doğa Sigorta Söyleşileri'nde takımın ikinci kaptanı Can Korkmaz'ı konuk ederken, Türk Telekomlu Moustapha Fall ile liglerin seyircisiz devam ettiği dönemde bir röportaj gerçekleştirdik. Koltuk köşemizde ise Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı’yı ağırladık.

★★★

'Efsaneler Anlatıyor' bölümümüzde Türk basketbolunun en önemli isimlerinden Tamer Oyguç ile Bertan Erman samimi bir röportaj gerçekleştirdi.

★★★

Fenerbahçeli Kızlar'ın 13. Türkiye Kupası zaferini Fatih Saboviç kaleme alırken, Taktik Tahtası dosyasında kadın basketbolunun önde gelen koçları Aziz Akkaya, Efe Güven ve Alper Durur'u ağırladık.

★★★

Koronavirüs'e ilk tepkiyi vererek, ligi tatil eden NBA'de LeBron James'in bekleyişini Serdar Sözkesen yazarken, Darko Milicic'in NBA'deki hüsranını Yavuz Çandır değerlendirdi.

★★★

Bu zor zamanlarda büyük özveri ile dergimizin çıkmasını sağlayan Ribaund ekibine teşekkür ediyor, sağlıklı günlere bir an evvel kavuşmamızı diliyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum