Tolga Yenigün

Tolga Yenigün


Ribaund'un içinden

05 Mart 2020 - 09:50

Sevgili basketbolseverler, Avrupa ve NBA'in öne çıkan koçlarını kapağa taşıdığımız KONTROL sayımızla karşınızdayız. Birbirinden değerli başantrenörler Ergin Ataman, Frank Vogel, Ioannis Sfairopoulos, Pablo Laso ve Zeljko Obradovic’in bu sezonki performanslarını sayfalarımıza taşıdık.

★★★

A Milli Takımımızın kendi seviyesinin çok altındaki takımlardan Hollanda'ya Ankara’da ve İsveç'e Stockholm’de yenilmesi hepimizi üzdü. Millilerimize sonraki süreç için başarılar diliyoruz.

★★★

Bu ayki Süper Lig dosyamızda ise ligin en iyi savunma yapan oyuncularına yer verdik. Efesli Doğuş Balbay, Daçkalı Doğuş Özdemiroğlu, Bahçeşehir Kolejli Mangok Mathiang, Tofaşlı Devin Williams ve Afyon'dan Jordon Crawford savunma sırlarını bizimle paylaştı.

★★★

Geçtiğimiz ayın öne çıkan basketbol olaylarından Fenerbahçe Beko'nun Türkiye Kupası zaferi ve Darüşşafaka Tekfen'in final başarısını Fatih Saboviç kaleme alırken, Kobe Bryant rüzgârlarının estiği NBA All Star'ını ise Ali Konaviç yazdı.

★★★

Yazarlarımızdan Petar Naumoski, kapak konumuzu destekleyecek şekilde yeni nesil koçlardan bahsederken, Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Maurizio Gherardini ise sarı lacivertli ekibin geride bıraktığımız ay kazandığı Türkiye Kupası Şampiyonluğu ile inişli çıkışlı EuroLeague performansını anlattı.

★★★

HÜCUM RİBAUNDU'nda Murat Murathanoğlu ve Bilgin Gökberk; Kobe'nin hayata vedası başta olmak üzere dünya, Avrupa ve Türk basketboluna ilişkin ilginizi çekeceğine inandığımız samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

★★★

DOĞA SİGORTA SÖYLEŞİLERİ'nde sarı kırmızılı takımın yıldızı Aaron Harrison ile bir araya gelirken, bu sayımız ile start verdiğimiz EFSANELER ANLATIYOR köşemizde Necati Güler'i ağırladık. Ayın konuğu Zaza Pachulia ile Alp Ulagay keyifli bir röportaj yaptı.

★★★

KOLTUK konseptimizde Türk basketbolunda çok farklı yeri olan değerli büyüğüm TEKSÜT Bandırma Başkanı Özkan Kılıç ile evladı gibi gördüğü kulübünü konuştuk.

★★★

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Ligi'nde WNBA'de forma giyen Fenerbahçe'den Elizabeth Williams, OGM Ormanspor'dan Courtney Paris ve Çukurova Basketbol'dan Alex Bentley ile bir araya geldik.

★★★

Keyifli okumalar ve basketbol dolu günler diliyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum