Tolga Yenigün

Tolga Yenigün


Ribaund'un içinden

04 Ocak 2020 - 13:17 - Güncelleme: 04 Eylül 2022 - 13:44

Sevgili basketbolseverler Ribaund Ailesi olarak dergimizin 3. yıla girmesinin kıvancını yaşıyoruz. Bu özel sayımızda 2019 yılına damgasını vuran ve çok özel bir hikâye yazan Anadolu Efes'i kapağımıza taşıdık. Deyim yerindeyse Efes'e ruhunu geri getiren Ergin Ataman ve onun sahadaki lideri Shane Larkin ile röportaj gerçekleştirdiğimiz bu sayımızda
iki büyük Efes efsanesi Aydın Örs ve Petar Naumoski de değerli görüşlerini okurlarımızla paylaştı.

★★★

HÜCUM RİBAUNDU konseptimizde Murat Murathanoğlu ve Bilgin Gökberk de Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko'nun THY EuroLeague'deki performanslarını masaya yatırdı.

★★★

Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Maurizio Gherardini ise, 5 Soru 5 Cevap formatımızda sarı lacivertli kulübün EuroLeague'de içerisinde bulunduğu sıkıntılı süreci geride bırakacaklarına olan inancına değinirken, Efes'in yüksek performansının hakkını da verdi.

★★★

TON FARKI köşemizde Kerem Gönlüm ile Alp Ulagay, son dönemin en çok konuşulan konusu Shane Larkin'in A Milli Takımımızda oynamasına farklı açılardan baktı.

★★★

Londra Temsilcimiz Alp Ulagay, David Blatt ile Türk ve Avrupa basketbolu üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirirken; CSKA Moskava'nın iki yıldızı Kyle Hines ve Daniel Hackett'la da arkadaşlarımız Oğulcan Çoksayar ve Yavuz Çandır özel röportajlar yaptı.


★★★

Bu sayımızla birlikte start verdiğimiz Galatasaray Doğa Sigorta Söyleşileri'nin ilk konukları koç Ertuğrul Erdoğan ile kaptan Göksenin Köksal oldu. Bu röportajların videosunun dergimizin sosyal medya hesaplarından da yayınlanacağını ekleyelim.

TEKSÜT Bandırma'nın formda oyuncusu Emanuel Terry ise ABD dışındaki ilk deneyimi olan ligimizde yaşadıklarını bizlerle paylaştı.

★★★

Kadın basketbolunun birbirinden değerli isimlerini ağırladığımız bu sayımızda yayın danışmanımız Fatih Saboviç, Birsel Vardarlı'nın jübile maçını kaleme alırken, Oğulcan Çoksayar '3 Büyükler'in kaptanları Işıl Alben, Bahar Çağlar ve Tuğçe Canıtez ile röportajlar yaptı.

★★★

NBA'de Ali Konaviç, Luka Doncic ve Giannis Antetokounmpo'nun müthiş performanslarını değerlendirirken, olmazsa olmazımız

★★★

Sahne Gençler'in köşemizde ise Gaziantep Basketbol'u ağırladık.

★★★

2020'nin basketbol dolu bir yıl olması dilekleriyle, keyifli okumalar...

YORUMLAR

  • 0 Yorum