Tolga Yenigün

Tolga Yenigün


Ribaund'un içinden

13 Temmuz 2018 - 15:09

Sevgili basketbolseverler Tahincioğlu Basketbol Süper Ligimizde son 5 yılda 4. kez Fenerbahçe Doğuş'un şampiyonluğuna tanık olduk. Turkish Airlines EuroLegaue'de de Türk
basketbol tarihinin en önemli ve istikrarlı işlerine imza atan Obradovic yönetimindeki Fenerbahçe, Türkiye Süper Ligi'ndeki hegemonyasını da sürdürüyor.

Şampiyonun teknik kadro ve oyuncularının sezon analizlerini Fatih Saboviç kaleme alırken,
Üçlük köşemizde Kaptan Melih Mahmutoğlu'nu ağırladık.

***

Ufuk Sarıca'nın deyimiyle 'Pırıl Pırıl Milli Takımımız' Ankara'daki Ukrayna ve İsveç galibiyetleriyle Çin'deki Dünya Kupası hedefi için İspanya, Karadağ ve Slovenya ile birbirinden önemli 6 sınava çıkacak.

Ufuk Hoca ile yaptığımız '5 Soru 5 Cevap' konseptinin yanında ay yıldızlıların taze kanı Scottie Wilbekin'e hoş geldin röportajını arkadaşımız Canberk Adsalan yaptı.

***

Bu ay dergimizin kapak konusunu NBA finallerinde Cedi Osman'ın da formasını giydiği Cleveland Cavs'ı 4-0'la süpüren Golden State'e ayırırken, NBA'e dair ilginizi çekeceğinizi
düşündüğümüz özel dosyaları arkadaşlarımız Ali Konaviç, İlkan Gençgüven, Mustafa Kocatürk hazırladı. Turkish Airlines EuroLeague'e yer ayırmayı da yine ihmal etmedik.

***

Geride bıraktığımız haziran ayının bir diğer önemli olayı ise dergimiz Ribaund'un da medya sponsoru olduğu TBF ile TÜBAD'ın ortaklaşa düzenlediği 11. Uluslararası Basketbol Antrenörleri Semineri'nin gerçekleşmesiydi.

Seminere ilişkin başta Aydın Örs olmak üzere konuşmacılar Zeljko Obradovic, David Rivers ile Sinan Erdem'de bir araya geldik. Ekibimize katılan basketbol camiasının önemli ismi Murat Özyer de seminere ilişkin kapsamlı bir yazı hazırladı.

***

Türk Telekom'un ardından Süper Lig'e yükselen Afyon Belediyespor'a Ribaund dergisi olarak hoş geldin diyoruz.

***

Son olarak Ribaund'a artık Turkcell Dergilik üzerinden kolaylıkla erişebileceğinizin müjdesini verebilirim. Geçmiş sayılarımıza ve pek çok içeriğe uygulama üzerinden ulaşabilirsiniz. Basketbol dolu günler dileğiyle...

YORUMLAR

  • 0 Yorum