Tolga Yenigün

Tolga Yenigün


Ribaund'un içinden

03 Ekim 2023 - 14:31

Sevgili basketbolseverler Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin başladığı bugünlerde ligimizin öne çıkan takımlarının yıldızlarını HAVA ATIŞI başlığı ile kapağımıza taşıdık. Son şampiyon Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko'nun doğal favori olduğu BSL'de diğer öne çıkan takımlar Pınar Karşıyaka, Galatasaray NEF ve Beşiktaş Emlak Jet'in kadrolarını ve bu sezonki beklentileri masaya yatırdık.

Artık Anadolu Efes ile özdeşleşen kaptan Shane Larkin ile hem aldığı 5 maçlık cezayı hem Micic'in yokluğunu hem de sezon hedeflerini konuştuk.

NEF SÖYLEŞİLERİ'nde konuğumuz sarı kırmızılıların yerli rotasyonundaki önemli ismi Samet Geyik olurken, İMZA köşemizde ligimizin renklerinden Bahçeşehir Koleji'nden sevgili Kartal Özmızrak ve deneyimli Can Maxim Mutaf ile bir araya geldik.

Türk basketbolunun en önemli isimlerinden Erman Kunter basketbolumuzun mevcut problemlerini anlatırken, Bursaspor İnfo Yatırım Genel Menajeri Özgün Önver ile koç Zdovc önderliğindeki yeni yapılanmayı konuştuk.

Ayos Antalyaspor'un lansmanı geçtiğimiz eylül ayında yapıldı. Antalya'nın tekrar parkelere dönüşüne vesile olan Ayos'un sezon açılışını takip ettik.

★★★

A Milli Kadın Basketbol Takımı ve Bahçeşehir Koleji Uzman Diyetisyeni Neşe Ceylan Zengin ve Melda Yakupoğlu yine yazılarıyla sayfalarımızda yer aldı.

★★★

A Milli Takımımızın ne yazık ki boy gösteremediği Dünya Kupası'na damgasını Almanya vurdu. Panzerler'in yarı finalde ABD'yi sonra da Sırbistan'ı devirdiği turnuvayı Ünal Özüak yorumladı.

★★★

Saras ile yollarını ayırmasının ardından sürpriz olarak nitelendirilecek Roger Grimau tercihi ve İspanyol koçun Barcelona'daki yeni macerasını mercek altına aldık.

★★★

NBA'de yıllardır bir türlü dikiş tutturamayan Philadelphia 76ers'ın son 10 yılındaki öne çıkan isimleri Joel Embiid, Ben Simmons, James Harden, Jimmy Butler ve Furkan performanslarına değindik...

Basketbol dolu sağlıklı günler ve keyifli okumalar dilerim.

YORUMLAR

  • 0 Yorum