Tolga Yenigün

Tolga Yenigün


Ribaund'un içinden

10 Ağustos 2023 - 17:09

Sevgili basketbolseverler 12 Dev Adam'a tarihinde ilk kez Olimpiyat Oyunları'na katılması adına 12-20 Ağustos tarihleri arasında Sinan Erdem'de oynayacağı ön elemelerde başarı diliyoruz.

★★★

TBF Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım ile elemeleri konuşurken, yazarlarımız Burçin Badem ile Ünal Özüak da TON FARKI'nda Devler'in Olimpiyat rüyasının gerçekleşme olasılığını kendine has üsluplarıyla yorumladı.

★★★

U19 Dünya Şampiyonası'nda bronz madalya alan 'Geleceğin Devleri'ni de unutmadık. Koç Fikret Doğan ile röportaj yapan arkadaşımız Hüseyin Demir, gençlerin turnuvadaki performansının yanında potansiyellerine ilişkin de analiz hazırladı.

★★★

Bu ay kapak konumuz DEĞİŞEN NBA ve kalıp dışı pivotlar ile globalleşme olurken, kapağımızda milli oyuncu Alperen Şengün'ün yanı sıra günümüzün önemli uzunları Joel Embiid ve Victor Wembanyama yer aldı.

Avrupalı basketbolcuların hegemonyasındaki NBA için bu ay hazırladığımız dosyada 'Yaşlı Kıta'dan yolu daha önce bu lig ile kesişmiş isimler 'bugün olsa neler yapardı?' sorusuna yanıt aradık. Başta Hidayet Türkoğlu ile Mehmet Okur olmak üzere Arvydas Sabonis, Peja Stojakovic, Andrea Bargnani'nin günümüz koşullarındaki potansiyellerini masaya yatırdık.

★★★

NEF SÖYLEŞİLERİ'nde bu ayki konuğumuz Berke İsmailçebi olurken, Çağdaş Bodrumspor Genel Direktörü Tolga Tekinalp ile de bir araya geldik.

★★★

Darüşşafaka Lassa ile Sportive yeni sezonla iş birliği kararı alırken Başkan Abdurrahman Saruhan ile Sportive CEO'su Zeynep Selgür 'öz kaynak' vurgusu yaptı.

★★★

Daha önce basketbola yaptığı yatırımlar ile dikkat çeken AYOS Holding, bu kez Antalya'da kendi takımını kuruyor... Sportif Direktör Turgay Çataloluk önderliğinde çalışmalarını sürdüren AYOS Sportif AŞ'nin başkan vekili Mehmet Aslan ile bir araya geldik. Aslan kısa, orta ve uzun vadeli yatırımlar ile önemli hedeflerini anlattı.

★★★

EFSANELER ANLATIYOR köşemizde kadın basketbolunun önemli ismi Serap Yücesir'i ağırlarken, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin yeni ekiplerinden Yılport Samsunspor'dan Mert Ali Sert, Engin Kalkan ve genel menajer Emre Ekim ile bir araya geldik.

★★★

A Milli Kadın Basketbol Takımı Uz- man Diyetisyeni Neşe Ceylan Zengin ile Uzman Psikolog Melda Yakupoğlu da yine yorumlarıyla sayfalarımızda yer aldı.

Keyifli okumalar ve basketbol dolu sağlıklı günler...

YORUMLAR

  • 0 Yorum