Tolga Yenigün

Tolga Yenigün


Ribaund'un içinden

09 Aralık 2022 - 14:20

Sevgili basketbolseverler Kadın Basketbol Milli Takımımızın EuroBasket 2023'e katılmasına sevinirken, Devler'in FIBA 2023 Dünya Kupası'na gidemeyecek olmasına ise üzüldük.

★★★

Türk basketbolunun efsanesi ve dergimizin önemli ismi Aydın Örs'ü bu kez yazar olarak değil; OLD SPICE İLE BASKETBOLUN DÜNÜ BUGÜNÜ YARINI konseptimize konuk olarak ağırladık. Türk basketbolunun gelişiminde en büyük katkılardan birine sahip olan Aydın Hocam, geleceğe yönelik yapılması gerekenler için de yol gösterdi.

★★★

Bu sayı kapağımızda NBA'de 20. sezonuna giren süper yıldız LeBron James yer aldı. Kral'ın NBA'e adım attığı andan bugünlere kadar olan performansını detaylarıyla masaya yatırdık.

Yine NBA'de yakın gelecekte yıldız olarak izleme potansiyeli gördüğümüz isimlerin performansına göz gezdirdik. Başta Houston Rocketslı milli basketbolcu Alperen Şengün olmak üzere, Philadelphia'da Harden'ın yanında pişen Tyrese Maxey, Detroit'te ekstra işler yapan Cade Cunningham, Miami ile final gören Tyler Herro ve Orlando'da sihirli yetenekler sergileyen Paolo Banchero'ya DEĞİŞİM dosyamızda yer verdik.

★★★

Artık klasikleşen NEF SÖYLEŞİLERİ'nde Galatasaray NEF'in genç oyuncusu Muhaymin Mustafa'yı konuk ettik. Geçen sezon EuroCup'ta finale kalarak adından sıkça söz ettiren, BSL'de bu yıl da çok önemli işler yapan Frutti Extra Bursaspor'dan Derek Needham ve nikah tazelenen koç Dusan Alimpijevic'i MİSLİ İLE BSL RÖPORTAJLARI'nın ilkinde
ağırladık.

MİSLİ.COM TBL Röportajları'nda ise konuklarımız Balıkesir BŞB'den Berke Aygündüz ile genel menajer Anıl Uyanık olurken, Misli.com Kurumsal İş Birlikleri ve Sponsorluk Müdürü Ilgım Çetin ise basketbol üzerinde bu sezonki projeleri üzerine açıklamalarda bulundu.

Sigortam.net CEO’su Bora Uludüz ile basketbola ilgisini ve bu spora olan yatırımlarını konuştuk.

★★★

EFSANELER ANLATIYOR köşemizde ağırladığımız Galatasaray'ın unutulmaz isimlerinden Handan Özbek, kadın basketbolunun gelişimi adına oldukça ilgi çekici önerilerde bulundu.

A Milli Takımımızın Uzman Diyetisyeni Neşe Ceylan Zengin ile Uzman Psikolog Melda Yakupoğlu tecrübelerini yine okurlarımızla paylaştı.

Fenerbahçe Alagöz Holding ile sponsorluk anlaşması imzalayan Yükselen Çelik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO'su Barış Göktürk'ü 5 SORU 5 CEVAP formatımızda ağırlarken, kadın basketbolunda son dönem yaptığı önemli hamlelerle adından söz ettiren Emlak Konut'tan Harika Eldaş ve koç Murat Alkaş ile de röportajlar yaptık. 

Basketbol dolu sağlıklı günler ve keyifli okumalar diliyorum

YORUMLAR

  • 0 Yorum