Tolga Yenigün

Tolga Yenigün


Ribaund'un içinden

02 Ağustos 2021 - 09:24

Sevgili basketbolseverler NBA'de 50 yıllık hasretin ardından mutlu sona ulaşan Giannis Antetokounmpo önderliğindeki Milwaukee Bucks, tarihi bir başarıya imza atarken, Phoneix Suns şeytanın bacağını bu sezon da kıramadı.

Basketbol tarihinin en özel oyuncularından Michael Jordan'ın Space Jam filminin devamında kamera karşısına geçen Kral LeBron James'in rol aldığı Space Jam 2: Yeni Efsane'yi Bertan Erman kaleme alırken, NBA'in kötü çocuğu Isiah Thomas'ın hayatını konu alan kitabı ise Hüseyin Demir inceledi.

★★★

Tokyo Olimpiyatları'nın rüzgârının estiği bu dönemde 2000 yılından bu yana Olimpiyatlar'a damgasını vuran yıldız basketbolcuları masaya yatırdık. Bu özel dosyada Vince Carter, Manu Ginobili, Kobe Bryant, LeBron James, Dwyane Wade, Kevin Durant ve Patty Mills yer aldı.

★★★

Birbirinden önemli yazarlarımız Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Maurizio Gherardini ile Anadolu Efes efsaneleri Petar Naumoski ve Tamer Oyguç, geride bıraktığımız ayın öne çıkan konularını masaya yatırdı.

★★★

EFSANELER ANLATIYOR köşemizde ise bir döneme damgasını vuran 'Koraç Kupalı Efes Pilsen'in unutulmaz ismi Murat Evliyaoğlu ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

★★★

HERBALIFE NUTRITION SOHBETLERİ'nde Herbalife Türkiye Genel Müdürü Ediz Haksal'ın bu sayıdaki konukları Altyapı Kadınlar Milli Takım Koordinatörü Zeynepgül Ene ile birlikte Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin genç oyuncuları Galatasaraylı Simge Tokmak ile Hatay BŞB'den İdal Yavuz oldu.

Kadın basketbolunun önemli ismi Şaziye İvegin Üner de basketbola yönelik gelecek planlarını okurlarımız ile paylaştı.

★★★

VOONKA İLE SAĞLIKLI GÜNLER köşemizde A Milli Kadın Takımı Uzman Diyetisyeni Neşe Ceylan Zengin, şeker bağımlılığından kurtulmanın 8 yolunu anlatırken, Uzman Psikolog Melda Yakupoğlu ise spor psikolojisi üzerine yazdı.

★★★

GARANTİ BBVA BASKETBOL GENÇLER LİGİ SÖYLEŞİLERİ'nde ise Emlak Konut'tan Nimet Çalışkan ile Bahçeşehir Koleji'nden Ahmet Safa Yılmaz yer aldı.

İşitme engelli milli oyuncu Cem Karaoğlan ile de röportaj yaptık.

★★★

Keyifli okumalar ve basketbol dolu günler diliyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum