Tolga Yenigün

Tolga Yenigün


Ribaund'un içinden

03 Haziran 2021 - 12:48

Sevgili basketbolseverler Anadolu Efes, Koraç'ın 25. yıldönümünde Turkish Airlines EuroLeague'de şampiyonluğa ulaştı... Son 5 finali Türk takımlarının yer aldığı Avrupa'nın 1 numaralı kupasında Fenerbahçe Beko'dan sonra Anadolu Efes ile de mutlu sona ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Ribaund Ailesi olarak tüm Anadolu Efes camiasını bu önemli başarıdan dolayı kutluyoruz.

Geçen yıl pandemi nedeniyle hak ettiği EuroLeague şampiyonluğunu bir yıl rötarlı kutlayan Anadolu Efes'in Köln'deki şampiyonluk öyküsünü Alp Ulagay yazarken, Koraç Kupası'nın mimarı Aydın Örs ile unutulmaz kadroda yer alan Tamer Oyguç, EuroLeague şampiyonluğu sonrası duygularını kaleme aldı.

Başarının mimarı koç Ergin Ataman ile bu sezona damga vuran isimlerden Sertaç Şanlı final sonrası düşüncelerini dergimiz için yazıya dökerken, Sertaç'ın eşi Ece Hocaoğlu Şanlı da lacivert beyazlıların kurumsal yapısı üzerine, Anadolu Efes Basın İlişkileri Yöneticisi Cenk Araştıran ile röportaj yaptı.

★★★

Maurizio Gherardini ise Fenerbahçe Beko'nun ING Basketbol Süper Ligi'ndeki final yolu ile bu sezonki Avrupa macerasına ilişkin düşüncelerini paylaşırken, Pınar Karşıyaka'nın kaybettiği FIBA Şampiyonlar Ligi Finali'ni Bertan Erman yazdı.

★★★

Herbalife Kadınlar Basketbol Süper Ligi final serisinde ezeli rakibi Galatasaray karşısında kayıp yaşamadan namağlup şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe Öznur Kablo'nun bu önemli başarısını kutluyoruz.

Sarı lacivertlilerin tecrübeli oyuncusu Olcay Çakır Turgut'un da yer aldığı Herbalife Nutrition Söyleşileri'nde Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ile milli oyuncu Esra Ural Topuz, Herbalife Nutrition Genel Müdürü Ediz Haksal'ın bu ayki konukları oldu.

★★★

Bu ay düzenlenecek EuroBasket 2021'de boy gösterecek A Milli Kadın Basketbol Takımımıza ve Olimpiyat yolundaki Orhun Ene'nin öğrencilerine başarılar diliyoruz.

EuroBasket 2021 öncesi ay yıldızlı kızlarla 'enerjik' bir reklam filmi çeken Güzel Enerji Akaryakıt A.Ş. Pazarlama Direktörü Beril Cabı Günermengi ile hem çekimlerin perde arkasını hem de millilere verdikleri sponsorluk desteğini konuştuk.

★★★

A Milli Kadın Basketbol Takımı Uzman Diyetisyeni Neşe Ceylan Zengin vejetaryen beslenme üzerine bilgiler verirken, Uzman Psikolog Melda Yakupoğlu ise sporcuların iyi bir uyku alması için önerilerde bulundu.

★★★

ING Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Bekolu Jarell Eddie, Gaziantep Basketbol'dan Mam Jaiteh ve Petkimsporlu Yiğitcan Turna ile röportajlar yaptık.

★★★

Garanti BBVA Gençler Ligi'nde kızlar kategorisi finalinde Çankaya Üniversitesi'ni yenen Botaş ile erkeklerde TOFAŞ'ı çekişmeli geçen maçta uzatmaların son saniyesinde deviren Fenerbahçe Beko'nun başarılarını tebrik ediyoruz. Bu arada Beşiktaşlı gençler Zeynep Can ve Kerem Kuthan Konan ile de röportajlar yaptık.

★★★

Son olarak play-off heyecanının yaşandığı NBA'de, büyük çekişmeye sahne olan Batı Konferansı'ndaki başat takımlara dosyamızda yer verdik.

Keyifli okumalar ve basketbol dolu sağlıklı günler dilerim.

YORUMLAR

  • 0 Yorum