Tolga Yenigün

Tolga Yenigün


Ribaund'un içinden

10 Nisan 2018 - 18:57

Sevgili basketbol severler. Basketbol ailesinin dergimiz Ribaund'a gösterdiği ilgi
için büyük bir teşekkürle başlamak istiyorum. Basketbol layık olduğu itibara ülke sınırları içerisinde ulaşıyor. Toplumların tüm sınıflarını peşinden sürükleyen bu güzel oyunun büyüsüne sizi de davet ediyoruz.

Biz çok heyecanlıyız. Türk basketbolunda yakalanan ivmenin izini sürerek, gelişime sizle birlikte destek olmak istiyoruz. İletişimin ve çok sesliliğin gücüne inanıyoruz. Sizden gelecek fikirlere ve eleştirilere çok önem veriyoruz. Dergideki tüm farklı görüşler bizim zenginliğimiz... Biz bu düşünceler ışığında Ribaund'u görücüye çıkarttık.

***

Basketbolumuzun en güzel abisi Mehmet Baturalp'e saygı sayısı ile Ocak 2018'te yayın hayatına başlayan Ribaund, her ay (şubatta milli takım, martta ise Euroleague efsaneleri)
bir konsept sayı ile çıkma geleneğini nisanda NBA özel sayısıyla devam ettirdi.

Cedi Osman röportajının yanında, NBA takımlarının şampiyonluk şansının masaya yatırıldığı nisan sayımızda yine yolu NBA'den geçen Semih Erden ile de head&shoulders ayın röportajını gerçekleştirdik.

NBA'e gitmemesini pişmanlık olarak gören Türk basketbolu ve Bahçeşehir Koleji'nin tecrübeli ismi Kerem Gönlüm ile de samimi bir sohbet gerçekleştirdik. Bu sayımızda NCAA'ye yer vermeyi de ihmal etmedik.

***

BASKETBOLUN GELECEĞİNİN ÖNCÜSÜ vizyonu ile yola çıktığımız Ribaund, ilk 3 sayıdaki merhabasının ardından başta Aydın Örs, Çetin Yılmaz gibi önemli kanaat önderlerinin görüşleri ile bu hedefine doğru yürüyor.

***

Bu işin mutfağında da yer alan yol arkadaşlarımız Onur Yenigün, Burçin Üçsular, Ali Konaviç, Fatih Saboviç, Alp Ulagay, Serdar Sözkesen, Burak Kılıç, Oğulcan Çoksayar ve Barış Cevahir'in önemli katkı verdiği Ribaund, Ahmet Kurt, Coşkun Teziç, Doğan Hakyemez, Costas Rigas, Battal Durusel, Cem Çetin, Müslüm Gülhan ve Zeynepgül Ene gibi Türk ve dünya basketbolunun seçkin isimleri görüşlerini, basketbolseverlere aktarmaya devam edecek.

Basketbol dolu günler diliyorum...

YORUMLAR

  • 0 Yorum