Tolga Yenigün

Tolga Yenigün


Ribaund'un içinden

03 Şubat 2021 - 12:43

Sevgili basketbolseverler, Beşiktaş Icrypex forması giyen Alperen Şengün'ün performansıyla parkelere damga vurduğu bir ayı geride bıraktık. Alperen Şengün ve takım arkadaşı Şehmus Hazer ile özel röportajların yer aldığı 'ASİ GENÇLİK' dosyamızda Fenerbahçe Bekolu Tarık Biberovic, Real Madrid'den Usman Garuba, Barçalı Leandro Bolmaro ve Zalgiris'ten Rokas Jokubaitis de var.

★★★

Ribaund Ailesi için çok farklı bir yeri olan, basketbol sevgisiyle öne çıkan P&G Türkiye Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu'yla basketbola verdikleri destek hakkında sohbet ettik.

★★★

Bu ay Avrupa Basketbol Şampiyonaları'na katılmak adına ay yıldızlılar, hem kadınlar, hem de erkeklerde birbirinden kritik sınavlara çıkacak. A Milli Takım Başantrenörü Orhun Ene ile İsveç ve Hırvatistan maçlarını, Larkin ile Alperen'in performansını ve daha fazlasını konuştuk.

★★★

Dergimizin klasiği olan 'HÜCUM RİBAUNDU'nda yazarlarımız Murat Murathanoğlu ve Bilgin Gökberk, başta Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes olmak üzere THY EuroLeague ve NBA üzerine sohbet etti.

★★★

Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Maurizio Gherardini ve yazarımız Petar Naumoski, '5 SORU 5 CEVAP' formatında değerli görüşlerini okurlarımızla paylaştı.

★★★

EFSANELER ANLATIYOR köşemizde bir Efes efsanesi Volkan Aydın'ı ağırladık. ABD'de yaşayan Volkan Aydın, Efes'e olan sevgisini de kırgınlıklarını da içtenlikle anlattı.

★★★

İMZA köşemizde Pınar Karşıyaka'dan Amath M'Baye ile Darüşşafaka Tekfen'den Andrew Andrews'i konuk ettik.

★★★

Herbalife Nutrition Kadınlar Süper Ligi'nde bu ayki röportajımızı ülkemize yabancı olmayan, Galatasaray ile Avrupa'nın en büyük kupasını kaldıran kadroda yer alan Shavonte Zellous ile şu an formasını giydiği Çankaya Üniversitesi'ndeki hedeflerini konuştuk.

★★★

Kadın Milli Takımı Uzman Diyetisyeni Neşe Ceylan Zengin, sporcuların egzersiz öncesi, açlık-tokluk durumu üzerine önerilerde bulundu.

★★★

TBL RÖPORTAJLARI'nda bu ayki konuğumuz Bornova Belediye oldu. Koç Faruk Beşok ile kaptan Eren Ocaktürk hedeflerini anlattı.

★★★

NBA'in modern zaman pivotları Joel Embiid, Bam Adebayo, Nikola Vucevic ve Julius Randle ile günümüze adapte olan Hassan Whiteside'ın yer aldığı '4 BUÇUKTAN 5' dosyasını keyifle okuyacağınızı düşünüyoruz.

İnanılmaz smaçlarıyla akıllara kazanan Vince Carter'ın Toronto'da bıraktığı izi konu alan belgesel 'CARTER ETKİSİ'nin ilginizi çekeceği kanısındayız.

★★★

Keyifli okumalar ve basketbol dolu sağlıklı günler dilerim.

YORUMLAR

  • 0 Yorum