Tolga Yenigün

Tolga Yenigün


Ribaund'un içinden

04 Ocak 2021 - 15:22

Sevgili basketbolseverler, Ribaund Ailesi olarak 4. yılımıza 'merhaba' demenin sevincini ve kıvancını yaşıyoruz. Büyük bir özveri ile dergimizin bugünlere gelmesine katkısı olan, gecesini gündüzüne katan tüm ekip arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.

★★★

2021'in ilk sayısında kapağımıza, NBA'de bu sezon beklenti yaratsa da şampiyonlukları nispeten sürpriz sayılacak Brooklyn Nets ile Philadelphia 76ers koçları Steve Nash, Doc Rivers'la; Dallas Mavericks, Miami Heat, Denver Nuggets'ın yıldızları Luka Doncic, Jimmy
Butler ve Nikola Jokic'e yer verdik.

★★★

Basketbolumuzun efsanesi Aydın Örs, pandemi gölgesi altında geçen 2020 yılına ilişkin genel değerlendirmelerde bulundu.

★★★

Yolu Anadolu’dan geçmiş 'ağır misafirler' Larry Spriggs, Robert Taylor, Ricky Davis, Sam Young ve Will Bynum; özel dosyamızda yer aldı.

★★★

Murat Murathanoğlu ve Bilgin Gökberk, HÜCUM RİBAUNDU köşemizde Fenerbahçe Beko'nun ve Anadolu Efes'in EuroLeague performanslarının yanında, ING Basketbol Süper Ligi üzerine de sohbet etti.

★★★

Fenerbahçe Genel Menajeri Maurizio Gherardini, hedefte sapmalarının olmadığını içtenlikle anlatırken, Petar Naumoski de değerli görüşlerini okurlarımızla paylaştı.

★★★

İMZA köşemizde ING Basketbol Süper Ligi'nin en özel takımlarından Empera Halı Gaziantep Basketbol'un ABD'li yıldızı Rashard Kelly, oldukça iddialı açıklamalar yaptı. Yine ligimizin güzide takımlarından TOFAŞ'ın özellikle gençlere büyük önem veren koçu Hakan Demir ile de konuştuk.

★★★

Her zaman çok önem verdiğimiz kadın basketboluna ilişkin, bu sayımızda birbirinden değerli isimler yer aldı. Gülşah Akkaya, kadınların parkede aşması gereken 'Cam Tavan'ı kaleme alırken Şaziye İvegin, EFSANELER ANLATIYOR köşemizde Bertan Erman'ın konuğu oldu.

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nden Özge Yavaş ise Oğulcan Çoksayar ile içten bir röportaj yaptı.

VOONKA İLE SAĞLIKLI GÜNLER köşemizde Kadın Basketbol Milli Takımımızın Uzman Diyetisyeni Neşe Ceylan Zengin, kış ayları için beslenme önerileri verdi.

★★★

TBL RÖPORTAJLARI köşemizde bu sayı Samsunspor'un kaptanı Can Özcan ile başantrenör İlker Salman konuğumuz oldu.

★★★

Her anlamda oldukça sancılı geçen 2020'yi geride bırakırken, 2021 yılından tüm dünya ve ülkemiz adına sağlıklı, basketbol dolu günler geçirmemiz dilekleriyle...

YORUMLAR

  • 0 Yorum