Tolga Yenigün

Tolga Yenigün


Ribaund'un içinden

06 Ağustos 2020 - 11:18

Sevgili basketbolseverler, parkelerdeki heyecanın NBA'e taşındığı şu günlerde kapağımıza 'VE YENİDEN' başlığını taşıdık.

Covid-19 ortamında start verilen NBA'in başat takımları Los Angeles Lakers, Clippers, Bucks ile son şampiyon Raptors ve sürpriz adayı Sixers'ın şanslarını masaya yatırdık.

★★★

NBA'de sakatlık engeline takılarak kariyerleri tepetaklak giden yıldızlar; Derrick Rose, Yao Ming, Andrew Bynum, Greg Oden ve Brandon Roy'un yaşadığı talihsizlikleri dosyamızda topladık.

★★★

Murat Murathanoğlu ile Bilgin Gökberk HÜCUM RİBAUNDU'nda NBA ile birlikte Fenerbahçe Beko'nun yeni koçu Kokoskov ve Avrupa basketbolunu konuştu.

★★★

Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Maurizio Gherardini, Igor Kokoskov başta olmak üzere sarı lacivertli takımın yeni sezon planlamasına ilişkin önemli açıklamalar yaparken, Igor Kokoskov'u ABDli yazarlar Gina Mizell, Duana Rankin ile basketbolumuzun önemli isimleri İhsan Bayülken ve Kaan Kural yorumladı.

★★★

Yazarımız Petar Naumoski ise Baskonia ile İspanya'da şampiyonluğa ulaşan Dusko Ivanovic'in başarısı ve Beşiktaş'taki kariyerini kaleme alırken, gündemdeki konuları da yazdı.

★★★

EFSANELER ANLATIYOR köşemizde Bertan Erman'ın konuğu parkede derin izler bırakan Ömer Büyükaycan oldu.

★★★

Kadın basketbolunda Alina Iagupova ile Liudmyla Naumenko'nun Çukurova'ya dönüşünü kaleme alan yazı işleri müdürümüz Oğulcan Çoksayar, yıllanmış şarap misali 41'inde Ormanspor ile sözleşme uzatan Nilay Kartaltepe ile keyifli bir röportaj yaptı.

★★★

KOLTUK köşemizde TBL 1. Lig ekiplerinden Balıkesir BŞB'nin başkanı İrfan Sarıgül'ü konuk ederken, bu sayımızla start verdiğimiz TBL röportajlarında Bandırma Kırmızı'da başarılı sezon geçirerek Süper Lig'e göz kırpan Ercan Osmani ve Eray Akyüz konuk oldu.

★★★

Sağlıklı günlerde parkelerde buluşmak dileğiyle...

YORUMLAR

  • 0 Yorum