Tolga Yenigün

Tolga Yenigün


Ribaund'un içinden

06 Haziran 2020 - 14:37

Sevgili basketbolseverler ING Basketbol Süper Ligi'nde (BSL) ve THY EuroLeague'de sezonun geri kalan kısmının oynanmayacağının resmen açıklandığı bir ayı geride bıraktık. İnsan sağlığını ön plana koyan kararlar alan Türkiye Basketbol Federasyonu ve EuroLeague Yönetimi kamuoyundan destek alırken, peri masalı gibi bir yıl geçiren Ergin Ataman'ın Anadolu Efes'inin, lider konumda olduğu kulvarları kupasız kapatması talihsizlik oldu.

Efes efsanesi Aydın Örs, özellikle Anadolu Efes açısından geride bıraktığımız, yarım kalan sezonu yorumladı.

★★★

Bu ayki kapak konumuz 'REKOR' oldu. Türkiye Basketbol Ligi başta olmak üzere NBA ve EuroLeague'e damga vuran performansların yer aldığı kapsamlı dosyamızda Erman Kunter, Aydan Siyavuş, Petar Naumoski, Shane Larkin, Levent Topsakal, Zeljko Obradovic, Chris Lofton, Diana Taurasi, Michael Jordan, Bill Russell ve Wilt Chamberlain'ın rekorlarına yer verdik.

★★★

Murat Murathanoğlu ve Bilgin Gökberk de Türk ve dünya basketbolunun rekorları üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

★★★

Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Maurizio Gherardini de 5 Soru 5 Cevap konseptinde unutulmaz rekorlara kendi yorumunu katarken, BSL ile EuroLeague için alınan kararları da değerlendirdi.

Fenerbahçe Beko Medya İletişim Sorumlusu İlker Üçer de atlattığı sıkıntılı korona günlerini okurlarımız için kaleme aldı.

★★★

Galatasaray Doğa Sigorta Söyleşileri'nin bu ayki konuğu sarı kırmızılı taraftarların çok sevdiği bir isim Nevriye Yılmaz olurken, Efsaneler Anlatıyor köşemizde Ufuk Pek'i ağırladık.

★★★

NBA Draftı heyecanı yaşayan yıldız adaylarımız Anadolu Efesli Yiğitcan Saybir ile TEK SÜT Bandırmalı Şehmuz Hazer ile de röportajlar yaptık.

★★★

A Milli Kadın Basketbol Takımı Uzman Diyetisyeni Neşe Ceylan Zengin de 'sporcularda bakılması gereken biyokimyasal verileri' anlattı.

★★★

Sağlıklı günlerde parkelerde buluşmak dileğiyle...

YORUMLAR

  • 0 Yorum