Tolga Yenigün

Tolga Yenigün


Ribaund'un içinden

01 Aralık 2019 - 09:14 - Güncelleme: 17 Ağustos 2022 - 09:25

Sevgili basketbolseverler, 2020 yılına geri sayıma geçtiğimiz günlerde 2010'lu yılların Türk, Avrupa ve dünya basketbolu açısından unutulmaz takımları, olayları ve yıldızlarını bir araya getirdiğimiz 'HAFIZA' sayımızla raflardaki yerimizi aldık.

★★★

ING Basketbol Süper Ligi'nin en kıdemli lejyonerleri Ali Muhammed, Bryant Dunston, Sammy Mejia, Jordon Theodore ve Jajuan Johnson'ı bir araya getirdiğimiz 'YABANCI DEĞİL' dosyamızı keyifle okuyacağınızı düşünüyoruz.

★★★

2021 Avrupa Basketbol Şampiyonası'na katılmak için eleme maçlarına başlayan Kadın Basketbol Milli Takımımızın bir galibiyet bir de mağlubiyet aldığı Belgrad'daki Sırbistan ve Mersin'deki Litvanya karşılaşmalarını yerinde takip ederken; Oğulcan Çoksayar, Olcay Çakır Turgut ile milli takım ve Fenerbahçe Öznur Kablo üzerine konuştu.

Söz milli takımdan açılmışken, 2020 Olimpiyat Oyunları'na katılmak için Victoria Grubu'nda yer alan Ufuk Sarıca'nın öğrencilerine başarılar diliyor, işleri kolay olmasa da tarihte bir ilki başaracaklarına inandığımızı vurgulamak istiyoruz.

★★★

Ayın röportajında Arjantin Milli Takımı ve Real Madrid'in yükselen değeri Facundo Campazzo ile Levent Leventci özel bir röportaj gerçekleştirdi.

★★★

Murat Murathanoğlu ve Bilgin Gökberk ile Hücum Ribaund'unda bu ayki konular yine EuroLeague ile NBA'di. İkili birbirinden özgün yorumlarıyla Avrupa ve Amerika basketbolu üzerine değerli görüşlerini aktardı.

★★★

Bu sayımızla birlikte TON FARKI'yla aynı olaya farklı pencerelerden baktığımız konseptle karşınızdayız. İlk konuklarımız Coşkun Teziç ile Alp Ulagay, Obradovic'in molası üzerine fikirlerini okurlarımızla paylaştı.

★★★

Yazarlarımızdan Petar Naumoski, nostalji günlerini anlatırken, Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Maurizio Gherardini ise sarı lacivertlilerin EuroLeague macerası üzerine sorularımızı yanıtladı.

★★★

NCAA Div 1'de yer alan otizmli ilk basketbolcu Kalin Bennett'in özel hikâyesini ise Yavuz Çandır kaleme aldı.

★★★

Klasikleşen Sahne Gençlerin köşemizde 12 Dev Adam Basketbol Okulları Yıldızlar Şenliği ile Basketbol Gençler Ligi'nin okulları Bahçeşehir Koleji ve Darüşşafaka'yı konuk ettik.

★★★

Keyifli okumalar ve basketbol dolu günler diliyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum