Tolga Yenigün

Tolga Yenigün


Ribaund'un içinden

02 Ekim 2020 - 12:13 - Güncelleme: 07 Kasım 2022 - 16:52

Sevgili basketbolseverler, Avrupa ve Türk basketbolunun start aldığı bugünlerde biz de kapağımıza en güzel hikâyesi yarım kalan Anadolu Efes'i taşıdık. Lacivert beyazlılarda koç Ergin Ataman ile yapılan özel röportajın dışında, Doğuş Balbay, Bryant Dunston ve Vasilije Micic ile de konuştuk.

★★★

Yeni bir sayfa açan Fenerbahçe Beko'da ise Genel Menajer Maurizio Gherardini, koç Igor Kokoskov ve kaptan Melih Mahmutoğlu, yeni sezon beklentilerini detaylarıyla anlattı.

Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko'nun bu sezonki asıl hedefleri olan Final Four yolunda en önemli rakipleri Real Madrid, Barcelona ve CSKA Moskova'nın yer aldığı dosyamızı da keyifle okuyacağınızı düşünüyoruz.

★★★

Petar Naumoski, Turkish Airlines EuroLeague'in yeni sezonuna ilişkin değerli görüşlerini aktarırken, Fatih Saboviç de parkelerdeki pandemi süreci üzerine öngörülerde bulundu.

★★★

ING Basketbol Süper Ligi'nde bu sezonun öne çıkan transferleri ile röportajlar yaptık. Bahçeşehir Koleji'nden Peyton Alridge, TOFAŞ'tan Sean Kilpatrick, Darüşşafaka Tekfen'den Grant Jerret ve ligin yeni ekibi Petkim Spor'dan Ege Arar YENİ ADRES dosyamızda yer aldı.

★★★

EFSANELER ANLATIYOR köşemizde Bertan Erman'ın konuğu Fenerbahçe'nin Aliço'su Ali Rıza Limoncuoğlu olurken, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Kayseri Basketbol'dan Melis Gülcan, Oğulcan Çoksayar'ın sorularını yanıtladı.

Uzman Diyetisyenimiz Neşe Ceylan Zengin ise Voonka ile Sağlıklı Günler' köşesinde doğru beslenmeye ilişkin merak edilenleri yazdı.

★★★

HÜCUM RİBAUNDU'nda basketbol basınının önemli isimleri Murat Murathanoğlu ve Bilgin Gökberk; NBA, Avrupa ve Türk basketbolunu masaya yatırdı.

NBA'de ikinci kez üst üste MVP seçilen Giannis Antetokounmpo'nun bu başarısından hareketle, tarihte bu ödülü 2 ya da daha fazla kazanan önemli yıldızları, arkadaşımız Barış
Cevahir hatırlattı.

★★★

TBL röportajlarında bu ayki konuğumuz Merkezefendi Belediyesi Denizli Basketbol oldu. Takım kaptanı Ümit Sonkol ile koç Şahin Ateşdağlı, yeni sezon için açıklamalarda bulundu.

★★★

Basketbol dolu sağlıklı günler ve keyifli okumalar diliyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum