Fehmi Sadıkoğlu

Fehmi Sadıkoğlu


Beşiktaş'ta güzel şeyler oluyor

01 Nisan 2024 - 15:50

Siyah beyazlılar hem kadınlarda hem de erkeklerde bu sezon lig ve Avrupa'yı kasıp kavuruyor. Uykuda olan şubeler adeta yeniden doğdu!
  
Beşiktaş basketbolda hem kadınlarda, hem de erkeklerde müthiş sonuçlar alıp duruyor. Yıllardır uykuda olan şubenin adeta yeniden doğduğunu gözlemledik.
 
Maçlara seyirci gelmeye başladı. Tüm Beşiktaşlılar artık takımlarını sonuna kadar destekliyor. Bu arada da ilk kez basketbolcu Hasan Arat gibi bir başkana da sahip olduk. 
 
Bu ekonomik krizde, birçok problemi aşabilmek demek; orada hep mumla aradığımız bir idareci, şube sorumlusu, menajer gibi yöneticilerin olduğunun göstergesidir. Bu doğru insanlar başa geldi mi, doğru antrenörü bulurlar gerisi de gelir zaten! Nedim Yücel’i takım genel menejeri olarak çok başarılı bulduğum gibi onu bu görevine de çok yakıştırdım!
 
Gelelim antrenörlere kadın basketbolunun en iyi antrenörlerinden Aziz Akkaya, disiplini ve oyun okuma özelliği ile bırakın ülkeyi Avrupa’da da rakiplere kök söktürdü. Erkeklerde ise Dusan Alimpijevic bana ve herkese göre büyük işler yaptı. 
 
Hemen söyleyeyim “Beşiktaş savunması” diye ün yapmış takımı yıllar sonra rayına oturduğunu gördük. Basketbol şubesi özlediği savunmasına kavuşunca, hem seyirciyi hem de maçları kazanmaya başladı. Böylece her iki takımda hem Avrupa’da hem de ülkemizde bu başarılara erişti.
 
Gelelim 'bundan sonraki maçların nasıl olacağı?' sorusuna! Tabiatıyla başarı bilinçli seyirci olmadan olmaz. Bu da her düdüğe, rakibin her hatasına anında reaksiyon verebilecek seyircinin orada olmasıyla gerçekleşecektir. Taraftarlarıyla birleşecek Beşiktaş'ın yolunun açık..

YORUMLAR

  • 0 Yorum