VE SÖZ GENÇ ŞAMPİYONLARDA...

VE SÖZ GENÇ ŞAMPİYONLARDA...
02 Haziran 2018 - 13:15


Tarık Sezgün: Çok iyi bir sezon geçirdik. Sakatlıklara rağmen takım olarak bölünmedik. İyi hazırlandık ve şampiyonluğu hak ettik. 

Eren Has: Bütün yıl çok çalıştık, çok emek verdik. Kaybettiğimiz maçlar oldu, bunlardan ders alıp yolumuza devam ettik. Güzel bir sezondu. Bütün arkadaşlarım ve antrenörlerime teşekkür ediyorum. 

Ömercan İlyasoğlu: Böyle bir turnuvanın ilk senesinde Dörtlü Final'e kalarak başarımızı kanıtlamış olduk. Dört takımın da şampiyon olabileceği organizasyon sonunda gülen biz olduk. Böyle güzel bir organizasyonun ilk senesinde kupa kaldırmak oldukça heyecan verici bir durum. 

Emin İnan: Sakatlık anlamında çok zorlu bir sezon geçirdik, çoğu maça eksik kadro ile çıktığımız oldu ama kazanmasını bildik. Bu zorlu süreci en iyi şekilde bitirmek bizim için büyük bir başarı.  Takım arkadaşlarımı tebrik eder, bundan sonraki hayatlarında başarılar dilerim. 

Arda Erdoğan: Zorlu bir sezonu geride bıraktık. Tüm sezon boyunca bir sürü aksilikler, sakatlıklar yaşadık ama bu zorlukların üstesinden gelmeyi bildik ve bize ait olan kupayı aldık. 

Mert Camcı: Tabii ki yoğun ve zor bir sezon geçirdik. Ancak kulübümüz bize ekip çalışmasını ve takım olmasını öğretti. Bu sayede şampiyon olduğumuzu düşünüyorum. Kulübümüze ve bize emek veren herkese teşekkür ederim. 
İsmet Baran Avşar: Heyecan verici bir sezon geçirdik. Birçok maç oynayıp, tecrübe kazandık. Biz genç oyuncular için gerçekten çok değerli bir organizasyon sonunda kazanıp şampiyon olmak çok keyifliydi. 

Doğukan Üzüm: Yaşanılan şeylerin unutulmayacağı, tüm oyuncu arkadaşlarım için çok zor bir seneyi daha geride bıraktık. Şampiyonluk her zaman bizimdir deyip, çalışmayı ihmal etmedik. Yeri geldi kavga ettik, yeri geldi kavgaya gittik. En önemlisi takım olmayı bildik, şampiyon olmayı bildiğimiz gibi. 

Mustafa Kurtuldum: Sezona çok sıkı çalışarak başladık. Bütün sezon ki performansımızı Dörtlü Finale'de yansıttık. Dörtlü Final beklediğimiz gibi geçti ve emeklerimizin karşılığını alarak şampiyon olduk. 

Nadir Keloğlu: Bütün sezon boyunca birbirinden zorlu ve sert maçlara çıktık ama ne olursa olsun tüm sezonun meyvesini çok güzel bir şekilde topladık. Final Four maçlarımıza çıkarken hepimizde biraz stres vardı; ama kazanmayı bildik. Geride bıraktığımız bu sezon için öncelikle bütün yöneticilerimize, antrenör abilerimize ve bütün takım arkadaşlarıma yani kardeşlerime teşekkür ederim. İyi ki varsınız...

Göktuğ Baş: Çok zorlu bir sezon oldu. Takım arkadaşlarım ve koçlar ile disiplinli bir şekilde çalışıp, şampiyon olmasını bildik. Bence bizim anahtarımız kenetlenmek ve birlikte olmaktı. Desteklerinden dolayı kulübümüze ve ailelerimize teşekkür ederim. 

Abdülkadir Gülşen: Bu sezon başında kendimize bir hedef koyduk. Hedef o kupayı almaktı ve bunu başardık. Zor da olsa şampiyon olduk... Takım arkadaşlarıma ve koçlarımıza teşekkür ederim.

Yiğitcan Saybir: Sezon başı sakatlıklar yaşadık, buna rağmen çok iyi mücadeleler verdik. Sezon başındaki hedefimiz BGL’nin ilk kupasını almaktı, bunu da başardık. Çok mutluyuz, herkesin eline emeğine sağlık.

YORUMLAR

  • 0 Yorum