BU TAKIMI DEVAM ETTİRMENİN YOLLARINA BAKIYORUZ

"Fenerbahçe için benim bir şey söylememe gerek var mı? Üst üste 4 kez Final Four, ligde son 5 sezonun dördünde gelen şampiyonluk. Bunlar nasıl bir takım olduğumuzu açıklıyor bence..."

BU TAKIMI DEVAM ETTİRMENİN YOLLARINA BAKIYORUZ
01 Temmuz 2018 - 13:31



- Koç, dergimizin de medya sponsoru olduğu Uluslararası Antrenörler Semineri'nin bir katılımcısı olarak görüşlerinizi alarak başlamak istiyorum.
- Başta Aydın Örs olmak üzere beni buraya davet edenlere teşekkür etmek istiyorum. İnsanlarla bir araya gelme fırsatına sahip olmak ve onlarla basketbola dair şeyler paylaşmak her zaman keyifli. 
 
AYDIN ÖRS BİR ROL MODEL...

- Tıpkı sizin gibi bir Fenerbahçe efsanesi olan Aydın Örs'le burada parkeyi paylaşmak size nasıl hissettirdi?

- Örs, çok özel bir insan. Buradaki genç koçlara işini sevmek ve en iyi şekilde yapmak konusunda harika bir örnek. Tam bir rol model. Ancak her şeyden önemlisi Aydın Örs'ün insanlara duyduğu saygıyı örnek almalılar. Aydın Örs sadece bir basketbol insanı değil, gerçek bir centilmen aynı zamanda.
 
BU OYUNCU GRUBUNDAN ÇOK MEMNUNUM

- Fenerbahçe Doğuş, Türkiye Ligi'ni şampiyon olarak tamamladı. Bunun yanısıra Turkish Airlines EuroLeague'de final oynadı. Sizin açınızdan nasıl bir sezondu?

- Bitiriş itibariyle çok iyi bir sezondu. Oynadığımız oyundan çok memnunum. Bu oyuncu grubundan çok memnunum. Onlarla gurur duyuyorum. Sezon başında bazı önemli oyuncularımızı yitirmiştik; ancak yerine gelenlerle de çok iyi bir takım olmayı ve yarışmacı kimliğimizi korumayı başardık. Benim bir şey söylememe gerek var mı? Üst üste 4 kez Final Four, ligde son 5 sezonun dördünde gelen şampiyonluk. Bunlar nasıl bir takım olduğumuzu açıklıyor bence. Şu an sadece bunu devam ettirebilmenin yollarına bakıyoruz.
 
BU ÇOCUKLAR BASKETBOLU İYİ BİLİYOR

- Burada genç oyuncularla da birlikte vakit geçirme fırsatı buldunuz. Onlar hakkında neler söylemek istersiniz?

- İyi çocuklar, basketbolu kendi yaş grupları için iyi biliyorlar. Biz koçlar olarak onlara sadece sağlam çalışarak olmak istedikleri yere gelebileceklerini öğretmeliyiz. 
 
ORHUN ENE VE OYUNCULARINI TEBRİK EDİYORUM

- Son olarak TOFAŞ'la bir final serisi oynadınız. Özellikle Orhun Ene'ye seri boyunca sıkça değindiniz. Onların başarısı hakkında neler söylemek istersiniz?

- İşini iyi yapan her takıma ve koça saygım var. Orhun Ene de bu isimlerden biri. Sezon başından bu yana harika bir iş çıkarttı. Finalin diğer tarafı olarak çok zorlu bir takımla oynadığımızı söyleyebilirim. Elimizden gelenin en iyisini yaparak üstesinden geldik. Ene'ye, oyuncularına ve organizasyonuna tekrardan 'tebrikler' demek istiyorum. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum