Olmadı

Ülkemizin ev sahipliğinde düzenlenen FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası’nda mücadele eden A Erkek Milli Takımımız, final maçında karşılaştığı Hırvatistan’a 84-71'lik skorla mağlup oldu.

Olmadı
20 Ağustos 2023 - 22:34
Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan ve TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanan müsabakayı Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri ve TBF Yöneticileri takip etti.

Ay-yıldızlılarımız müsabakaya Kenan Sipahi, Şehmus Hazer, Furkan Korkmaz, Alperen Şengün ve Ömer Faruk Yurtseven beşiyle başladı. Karşılaşmanın ilk yarısını millilerimiz 48-29 geride tamamladı.

A Erkek Milli Takımımızda Furkan Korkmaz 19, Şehmus Hazer 16 ve Alperen Şengün 14 sayı kaydetti. Hırvatistan’da ise Dario Saric 22 sayıyla oynadı.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Bülent Turhan Gündüz
    7 ay önce
    Hayırlısı olsun, bir dahaki sefere İnşallah... Rabbim gönlümüze göre bir iki devşirme nasip ederse, NBA'deki basketbolcularımızın hepsi zamanında katılırsa, her attığımız üçlük olursa, rakiplerimizde İzlanda ve Bulgaristan ve İsveç gibi Dünya klasmanının sonlarındaki takımlar olursa 2028 Olimpiyatlarına katılmamız garanti görünüyor.