Yeni başlangıç | Tiffany Hayes

"Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Ligi umarım bu sefer benim için daha iyi olur. İçimde iyi bir his var! Mersin güzel bir şehir ve Mersin'deki yeni takımımla oynamak için sabırsızlanıyorum."

Yeni başlangıç | Tiffany Hayes
02 Ekim 2021 - 14:26 - Güncelleme: 02 Ekim 2021 - 14:41
RÖPORTAJ: TOLGA YENİGÜN
 
Geçen sezon Avenida ile İspanya Ligi'nde şampiyon olduk, EuroLeague'de de final oynadık. Muhtemelen şimdiye kadar ki en iyi denizaşırı deneyimlerimden biriydi! Organizasyondan, takım sahiplerine; taraftarlardan takım arkadaşlarıma, herkes misyonla çok uyumluydu ve bunu yaparken çok eğlendik. Bu süreçte kazandığımız başarılar da çok önemliydi...
 
Mersin Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol ile yeni bir Türkiye macerasına başlıyorum. Evet, daha önce Türkiye'de çok iyi olmayan deneyimlerle karşılaştım, bu yüzden bir süre uzak durmaya karar verdim, ama şimdi bir şans daha veriyorum. 
 
Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Ligi umarım bu sefer benim için daha iyi olur. İçimde iyi bir his var! Mersin güzel bir şehir ve Mersin'deki yeni takımla oynamak için sabırsızlanıyorum. Benim ve takımım için her şeyin çok güzel olacağını düşünüyorum. Yeni bir sayfa ile başlangıç yapacağım.
 
WNBA'de Atlanta Dream ile 9. sezonum Atlanta şehrine çok alıştım. Evet, bence Atlanta şehri, WNBA organizasyonuna her şeyini veren ve beni burada seven bir oyuncu olarak beni kesinlikle kucaklıyor.
 
Avrupa'da WNBA takım arkadaşlarımızla rakip oluyoruz. Ve bu rekabet bizi yukarıya çekiyor. Her zaman birbirimizle mücadele halinde olmamızı ve onlarla aynı liglerde yer alamayı çok seviyorum. Bu olay bize çok sayıda harika oyuncuyla oynama şansı veriyor.
 
Aslında birçok WNBA oyuncusu ABD'de sezon bittikten sonra Avrupa'da veya Çin'de oynuyor. Kişisel olarak ben bu tempoya alıştım. Çünkü gerçekten yorgun olsaydım, senede iki sezon oynamazdım diye düşünüyorum. (Gülerek) Belki seneye veya 1 sezon sonra da oynarım. Bunu hep birlikte göreceğiz!
 
Yemekle aram iyidir... En sevdiğim yemek deniz ürünleri! Tarzım gerçekten soğuk; ama bazen biraz renk katmayı seviyorum. Evet, yeni deneyimler ve yeni yerler keşfetmeyi gerçekten seviyorum, umarım bunu Mersin'deyken yapabilirim.
 
Bu sezon Çukurova Basketbol ile hedefimiz parkeye çıktığımız her maçı kazanmak. Ben her zaman galibiyeti düşünürüm. Bireysel olarak hedefim de her zaman takıma yüzde 100'ümü vermek ve sezon boyunca hep daha iyiye gitmek...
 
TIFFANY HAYES
Doğum tarihi: 20 Eylül 1989
Ülkesi: ABD / Azerbaycan
Boy: 1.78 m.
Pozisyon: Şutör gard

PROFESYONEL KARİYERİ
2012 - günümüz    Atlanta Dream
2012 - 2013 Hapoel Rishon LeZion
2013 - 2014    Beşiktaş
2014 -    America de Recife
2015 - 2016    Yakın Doğu Üniversitesi
2016 - 2017    Mersin BŞB
2017 - 2018    Maccabi Ashdod
2019 - 2021    Perfumerías Avenida
2021 - Çukurova Basketbol

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları