Ediz Haksal | Heyecan

"Yarışmacı bir lig için takımlarımızın kadro kalitelerini yükseltmesi önemli bir unsur. Yeni sezonda da takımlarımızın yaptığı takviyelerle Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin bu eşsiz heyecanını, yine hep birlikte yaşayacağız..."

Ediz Haksal | Heyecan
02 Ekim 2021 - 14:14 - Güncelleme: 02 Ekim 2021 - 14:23
RÖPORTAJ: TOLGA YENİGÜN

Basketbol özlemimiz nihayet sona eriyor... Başta Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol
Süper Ligi'nde yer alan takımlar olmak üzere, tüm liglerimizdeki ekiplere başarılar dilerken,
sezonun sağlıklı şekilde sona ermesi de en büyük isteğimiz.

Yeni sezondan en büyük beklentimiz Covid-19 vaka sayılarının düşük olması ve basketbolseverlerin, salonlara sağlıklı şekilde geri dönmesi... Yüzde 50 oranında bile olsa basketbolseverlerin, tribünlerde olacağını bilmek çok güzel. Basketbolu, basketbol yapan en önemli unsurun başında olan taraftarların, tribünlerdeki yerini almasıyla nihayet tüm paydaşlar bir araya geliyor...

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde yine birbirinden önemli isimler parkeye çıkacak. Transferde de özellikle WNBA'in önemli yıldızlarının yolu yine Türkiye'den geçti...

Yeni sezona namağlup şampiyon apoleti ile giren Fenerbahçe'nin en önemli transferleri Amanda Mazui ile sarı lacivertli kulübe tekrar dönen Bria Hatley ve Elizabeth Willams olurken, son finalist Galatasaray'da Tina Krajisnik ile Riquna Williams öne çıktı. Çukurova Basketbol ise Tiffany Hayes, Dewanna Bonner ve Chelsea Gray hamleleriyle adından söz ettirdi.

Yarışmacı bir lig için takımlarımızın kadro kalitelerini yükseltmesi önemli bir unsur. Yeni sezonda da takımlarımızın yaptığı takviyelerle Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin heyecanını en üst düzeyde yaşayacağız..

Bilindiği üzere Türkiye’de hem distribütör ağımızdaki 'kadın gücünü' sembolize etmesi hem de ülkemizin yükselen değerlerinden biri olması nedeniyle basketbolda Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne isim sponsoru olduk. Herbalife Nutrition Türkiye Ailesi olarak, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ndeki üst düzey rekabete ortak olmak bize büyük keyif veriyor.

Bu sezon taraftarların tribünlere dönmesiyle yerini almasıyla birlikte, Herbalife Nutrition Ailesi olarak bizler de sahalardaki yerimizi alıp, yaşanan büyük heyecana ortak olacağız. Bu sezonla birlikte en büyük hedeflerimiz altyapı için de hamlelerimiz olacak. Basketbola tutkusu olan genç kızlarımızın bu spora kazandırılmasına ilişkin önemli projelerimizi hayata geçireceğiz.

Herbalife Nutrition Ailesi olarak takımlarımızla ve izleyicimizle bir araya gelmenin ötesinde, ülkemizin her köşesinden yetenekleri bu güzel spora kazandıracak çalışmalarımıza da bir an önce başlamak istiyoruz.

Kadınlar her alanda çok başarılı, biz de Herbalife Nutrition olarak kadınların gücüne yürekten inanıyoruz. Kadın demek azim demek, mücadele demek, başarı demek. Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne adımızı verirken de tüm kadınların verdiği mücadele ve başarılardan ilham aldığımızı özellikle belirtmiştik.

İş birliğimizin hedefi, toplumsal hayatta önemli izler bırakan kadınlarımızın spordaki başarılarının da vurgulamak, hayatın her alanında olduğu gibi sporda da örnek kişiliklerin yanında olmak.

Yepyeni bir sezon, yepyeni bir heyecan, kadınlarımızın ilham verici başarılarını daha geniş kitlelere ulaştırmak adına elimizden gelen tüm desteği vereceğimize ve bu desteğin karşılık bulacağına eminiz. Basketbolumuzun tüm paydaşlarına sevgilerimi sunuyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum