Samsunspor 3. kez finalde

Samsunspor 3. kez finalde
12 Haziran 2023 - 09:44
Misli.com TBL playoff yarı final serisi 3. maçında Samsunspor,baştan sona iyi mücadele ederek karşılaşmadan 85-79 galibiyetle ayrılarak seriyi 3-0 getirdi ve finale adını yazdıran ilk ekip oldu. Samsunspor bu sonuçla üst üste 3.kez adını finale yazdırdı.

Sigortam.net'te sakatlığından dolayı eksiklerin olduğu karşılaşmada 9 oyuncu süre aldı. Serkan Menteşe 39 dakika 52 saniye boyunca sahada kalarak maçı tamamladı. Nerdeyse hiç çıkmadan maçta süre alan Serkan 15 sayı, 2 ribaund 2 asist, 1 top çalma ve 1 blokla oynadı. Sigortam.net cephesinde maçın en skoreri ise 20 sayı kaydeden Can Özcan oldu, onun en yakın takip eden oyuncu ise 31 dakika sahada kalıp 16 sayı kaydeden Umut Geçen oldu. Vladimir Stimac ve Deniz Çelen ikilisinden de İstanbul ekibi 10'ar sayı kaydetti. 

Samsunspor da ise galibiyette en kritik isim Diante Watkins oldu. 26 sayılık harika performansıyla Sigortam.net'in galip gelmesine izin vermeyen Watkins maçın da adamı oldu. 3 oyuncunun çift haneye çıktığı Samsunspor'da Göktuğ Baş 19 sayı, Abdoulaye Gueye 10 sayı kaydetti. Karadeniz ekibi bu sonuçla seriyi kayıpsız geçerek adını finale yazdırmasını bildi
Finalde ise Mersin BBGSK - Semt77 Yalovaspor serisinin galibiyle eşleşecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum