Pınar Karşıyaka Nymburk sınavında

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Pınar Karşıyaka'nın Final 8 macerası bu akşam başlıyor. Yeşil Kırmızılılar, Rusya'da düzenlenecek turnuvada ERA Nymburk ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat kaçta başlayacak ve hangi kanallar yayınlayacak? İşte detaylar...

Pınar Karşıyaka Nymburk sınavında
05 Mayıs 2021 - 14:50
FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde, Rusya'nın Nizhny Novgorod kentinde düzenleyeceği Final 8 heyecanı bugün başlıyor. 

Temsilcimiz Pınar Karşıyaka, çeyrek final maçında, Çekya ekibi ERA Nymburk ile bu akşam saat 21.30'da karşı karşıya gelecek. Mücadele Tivibuspor ve A Spor ekranlarından canlı yayınlanacak. Tek maç üzerinden oynanacak karşılaşmada kazanan takım, adını yarı finale yazdıracak. Eğer Pınar Karşıyaka, rakibini elerse, yarı finalde Nizhny Novgorod - Casademont Zaragoza eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. 

KAF KAF'IN FINAL 8 ÖNCESİ MACERASI

Geçen sezon Ufuk Sarıca'nın takımın başına dönmesiyle yeniden çıkışa geçen Pınar Karşıyaka, Birinci grup aşamasında Brose Bamberg, Fortitudo Bologna ve RETABet Bilbao ile F Grubu'nda mücadele etti. Bu grupta 4 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan temsilcimiz, namağlup Brose'nin ardından ikinci sıradan Top 16'ya yükseldi. Bir diğer temsilcimiz Tofaş, Happy Casa Brindisi ve UNET Holon ile I Grubu'nda çeyrek finale kalma mücadelesi veren Kaf Kaf, 3 galibiyet ve 3 mağlubiyet elde etti. Yeşil Kırmızılılar, son maçında, sahasında Happy Casa Brindisi'ye ikili averajda üstünlük kuracak şekilde galibiyete uzandı ve adını çeyrek finale yazdırdı. 

PINAR KARŞIYAKA'NIN ENLERİ

En skorer oyuncu: Raymar Morgan (Ortalama 18.3 sayı, %63.4 isabet)
En yüksek ribaund ortalaması: Raymar Morgan (Ortalama 5.7 ribaund)
En yüksek asist ortalaması: Tony Taylor (Ortalama 3.8 asist)

Fotoğraf: Basketball CL
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum