Obradovic: ''Çok zorlu bir mücadele bizi bekliyor''

THY EuroLeague lideri Fenerbahçe Beko, Zeljko Obradovic'in çalıştırdığı Partizan ile karşılaşıyor. Sırp başantrenörün, Sarı lacivertlilerdeki döneminden sonra ilk kez rakip olarak Ataşehir'e çıkacak.

Obradovic: ''Çok zorlu bir mücadele bizi bekliyor''
22 Aralık 2022 - 09:49 - Güncelleme: 22 Aralık 2022 - 12:47
THY EuroLeague bu akşam özel bir buluşmaya sahne olacak. Fenerbahçe Beko'yu EuroLeague'deki tek şampiyonluğuna ulaştıran Zeljko Obradovic, Türkiye'den ayrıldıktan sonra ilk kez Sarı lacivertlilerle karşılaşıyor.

Obradovic bu özel maçın öncesinde açıklamalar yaptı.

Obradovic şu açıklamalarda bulundu:

“EuroLeague’in en iyi takımlarından biri olan Fenerbahçe’ye karşı oynayacağız. Evet, şu sıralar sakatlık sorunlarıyla boğuştukları doğru ama kendi evlerinde maça favori olarak çıkacaklar. Deplasmanda çok zorlu bir mücadele bizi bekliyor. Koçları Dimitris Itoudis’le çok uzun yıllar birlikte çalıştık, ikimiz de birbirimizin her şeyini biliyoruz. Bu sebeple taktiksel açıdan herhangi bir sürprizle karşılaşacağımızı sanmıyorum, bu her iki taraf için de geçerli. Bundan ziyade hangi oyuncuların kadroda olup olamayacağı belirleyici olacaktır.

Açıkçası kendi takımımda hangi oyuncuların maça hazır durumda olduklarına dair bir fikrim yok, bileğini burkan Gregor Glas dışındaki her oyuncu oynama ihtimaline sahip. Hangi oyuncuların hazır olup olmayacaklarını maç saati yaklaştıkça göreceğiz.”


YORUMLAR

  • 0 Yorum