Nedim Yücel | Akatlar ruhu

"Salonumuzda tribünleri hep dolu görmek, taraftarlarımızın desteğini hissetmek bizi çok mutlu ediyor. İyi günde kötü günde takımımızı yalnız bırakmayan Beşiktaşlı taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Onlar yanımızda olduğu sürece başarıya ulaşmamız daha kolay olacaktır."

Nedim Yücel | Akatlar ruhu
26 Aralık 2023 - 15:02
HÜSEYİN DEMİR

Beşiktaş semtinde doğup büyüdüm. Babam Beşiktaş Divan Kurulu Üyesi, rahmetli dayım ise bir dönem Divan Kulu'nun genel sekreterliğini yaptı. Beşiktaşlı bir aileden geldiğim için ilk basketbol maceram siyah beyazlı formayla başladı. Basketbola ilk adımımı burada attım, tekrar yuvada olduğum için mutluyum. 16 yıl gururla siyah beyazlı formayı giydiğim için kendimi şanslı hissediyorum.

Profesyonel basketbol kariyerimde Beşiktaş ile yoğun emek ve fedakârlık göstererek büyük başarılara imza atmıştık. Yine aynı başarıları yöneticilik görevimde de yapmayı hedefliyorum. Oyunculuk kariyerimden sonra menajer olarak sporun içinde kaldım. Tekrar Beşiktaş Ailesi'nde yer almanın benim için büyük onur ve gurur olduğunu söyleyebilirim. Aktif oyunculuk dönemimde en büyük hayallerim arasında Beşiktaş’ta genel menajer olarak görev almak vardı. Büyük camiada başarılı olmak için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım…

Bu sezon Beşiktaş ile göreve başladığımızda ilk önce bizim için zor bir süreç olmuştu. Geçen yıldan devraldığımız takım gerçekten zor dönemleri atlattı. Ligin alt sıralarında yer alan bir takımı kökten değiştirip yeni oyuncuları transfer ederek kimyayı oluşturmak istedik. Tabii ki bu süreç bizim için kolay olmadı. Teknik ve oyuncu kadrosuyla yenilenen Beşiktaşımızın adaptasyon sürecini olumlu bir şekilde atlattık. Hırsla, azimle, çok çalışarak hem Süper Lig’de hem de Avrupa’da en üst sıralarda yer almayı hedefliyoruz.
 
Süper Lig’de ve BKT EuroCup’ta elde ettiğimiz galibiyetlerle önemli bir ivme yakaladık. Şu ana kadar başarılı bir grafik çizdiysek, burada Türk oyuncularımızın desteği ve katkısı çok oldu. Sorumluluk alan, takıma değer katan, karakterli ve kaliteli yerli basketbolcularımız oyun içerisinde kritik yerlerde sahne alıyor. Yabancı oyuncularımız da aynı Türkler gibi çok çalışkan karakterli bir şekilde Beşiktaşımıza yakışır bir şekilde mücadele ediyor. Takıma sahip çıkan, aidiyeti kuvvetli olan ekibimiz en iyi performansını sahaya yansıtıp mücadele ediyor.

Saha içerisinde ve saha dışında oyuncuların arasındaki uyum ve birliktelik gayet iyi... Avrupa’da grubumuzun lideri Fransa temsilcisi Paris Basketball'u mağlup ederek moral depoladık. Her geçen gün daha iyiyi gidiyoruz. Çok çalışıp, yoğun gayret ve emek göstererek daha iyi seviyelere gelmek istiyoruz. Takımımızın durumundan gayet memnunuz...  

Akatlar Spor Salonunda sahaya çıkan ilk Beşiktaşlı oyunculardan biriydim. Uzun yıllar o spor salonunda Beşiktaşlı taraftarlarımızın önünde mücadele ettim. O duyguyu gayet iyi biliyorum. 'Akatlar Ruhu' ortaya çıkarken inanılmaz bir atmosferin içinde bulundum. Gerçekten Türkiye’de maç atmosferi olarak en etkileyici, rakibe korku salan bu salonda oynamak hiç kolay değil.

'Akatlar Ruhu'nun tekrar canlandığını, o büyüleyici atmosferi London Lions maçında ortaya çıktığını gördüm. Tribünleri her zaman dolu görmek, taraftarlarımızın desteğini hissetmek bizi çok mutlu ediyor. Tribünlerimizin desteğini aldığımız her maç mutlu oluyoruz. İyi günde kötü günde takımımızı yalnız bırakmayan Beşiktaşlı taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Onlar yanımızda olduğu sürece başarıya ulaşmamız daha kolay olacak.

En büyük hedeflerimiz arasında Avrupa’nın en iyi basketbol organizasyonlarından biri olan EuroLeague’de yer almak var. Umarım ilerleyen dönemler Beşiktaş ile EuroLeague’de en iyi şekilde mücadele ederiz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum