Middleton ve Giannis Bucks'ı ayakta tuttu

NBA'de Milwaukee Bucks, Playoff'ta, Doğu Konferansı Yarı Final Serisi 6. maçında Brooklyn Nets'i sahasında farklı geçti ve her şeyi son maça bıraktı.

Middleton ve Giannis Bucks'ı ayakta tuttu
18 Haziran 2021 - 10:43
NBA'de Doğu Konferansı'nın ilk konferans finalisti, geçttiğimiz gece belli olabilirdi. Ancak Milwaukee Bucks buna izin vermedi. 

Sahasında, seride 3-2'lik üstünlüğü bulunan Brooklyn Nets'i konuk eden Bucks, 6 maçta 104-89'luk galibiyete uzandı. Durumu 3-3'e getiren ve her şeyi son maça bırakan Milwaukee'de Khris Middleton ve Giannis Antetokounmpo'nun toplamda kaydettiği 68 sayı, galibiyete öncü oldu. Maçın en skorer oyuncusu olan Middleton, 38 sayı, 10 ribaund, 5 asist ve 5 top çalma ile yıldızlaşırken, Antetokounmpo da 30 sayı ve 17 ribaundla double double performansına imza attı. Brooklyn Nets'te öne çıkan Kevin Durant, 32 sayı ve 11 ribaund kaydetmesine karşın 7 top kaybı yaptı. Serinin 7. ve son maçı, Türkiye'ye göre 20 Haziran Pazar gecesi, saat 03.30'da, Brooklyn'de oynanacak. Bu maçı kazanan takım, seriyi de kazanacak ve adını Doğu Konferansı Finali'ne yazdıracak. 

Fotoğraflar: Milwaukee Bucks

YORUMLAR

  • 0 Yorum