İSTİKRAR

Fenerbahçe forması altında 6. sezonunu geçiren Anastasiya Verameyenka, tüm kupalara ambargo koymanın hayallerini kuruyor.

 İSTİKRAR
02 Ocak 2019 - 18:27 - Güncelleme: 03 Ocak 2019 - 09:26
"Her sezon olduğu gibi bu sezonda da ilk hedefimiz Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ni şampiyonlukla tamamlamak. Çıktığımız her karşılaşmada gösterebileceğimiz en iyi performansı sergilemeye çalışıyoruz. Ligde normal sezonu bitirebileceğimiz en iyi noktada tamamlayarak sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemeyi amaçlıyoruz. Çünkü Fenerbahçe her zaman şampiyonluğun en büyük adayıdır.

EuroLeague'de geçtiğimiz sezon ne yazık ki ilk hedefimiz olan Final Four aşamasına gelemeden veda etmek zorunda kalmanın üzüntüsünü yaşadık. Bu sezon geçen yıl yaşadığımız senaryoyu unutturup elimizden geleni yapmak istiyoruz.

Çıktığımız her karşılaşmada en iyi oyunumuzu oynamayı sürdürüp, her maçı kazanmak istiyoruz. Son yıllarda EuroLeague'de saygı duyulan bir takım hâline geldik. Alacağımız galibiyetler ve elde edeceğimiz zaferlerle bu organizasyonda başarıyı istikrarlı hâle getireceğimize inancım tam.

Fenerbahçe ile EuroLeague'de mücadele ettiğimiz her sene çok kaliteli kadrolara sahiptik. Bu sezonda da çok kaliteli, uyumlu ve başarıya odaklanmış bir oyuncu topluluğuna sahibiz. Mücadele ettiğimiz tüm kupaları kazanabilecek güçteyiz. Uzun zamandır hedeflediğimiz EuroLeague şampiyonluğunu bu sene tadabileceğimizi düşünüyorum.

Sezona Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kaybederek başladık. Bu bizim için çok üzücü bir durumdu. Takım olarak o kaybın sadece şanssız bir gün geçirmemizden dolayı olduğunu taraftarlarımıza kanıtlamak istiyoruz. Bu sezon içinde yer aldığımız tüm kupaları müzemize götürerek, bizi destekleyen herkesin yüzünü güldürmek istiyoruz. Umuyorum ki bu sene bizim için kupalarla dolu geçecektir."

TİPLEME
- En beğendiğin koç?
- Zeljko Obradovic
 
- En beğendiğin oyuncu?
- Tim Duncan
 
- En zor deplasman?
- Rusya
 
- En iyi ilk 5'in?
- Tim Duncan - Dennis Rodman - Scottie Pippen - Michael Jordan - Stephen Curry


YORUMLAR

  • 0 Yorum