Avrupa aşkına

Liderliğin en büyük adayı Çukurova Basketbol'un Ukraynalı yıldızı Alina lagupova, kariyerini bir Avrupa şampiyonluğu ile süslemeyi düşlüyor...

09 Ocak 2019 - 18:23 - Güncelleme: 13 Ocak 2022 - 09:27

AVRUPA AŞKINA


 
"Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde bu sezon şampiyonluğu kazanabilme ihtimalimizi değerlendirmek gerekirse, bu çok kolay olabilecek bir şey değil. İnsanlar belki de şampiyon olamayacağımızı düşünebilir; ama sezon sonunda neler olduğunu hep birlikte göreceğiz. Takım olarak iyi bir kimyamız var. Basit hatalar yapmadan, doğru işlerle devam ederek sezon öncesi belirlediğimiz hedeflerimize ulaşabileceğimizi düşünüyorum. 

Çıktığımız ve çıkacağımız tüm karşılaşmalarda en iyi oyunumuzu oynayarak sezonu hak ettiğimiz konumda bitireceğimize inanıyorum.

Avrupa kupalarında yer aldığım hiçbir sezonda şampiyonluk yaşayamadım. Bu sezon Çukurova ile bu başarıyı elde etmek istiyorum. Hiç Avrupa şampiyonluğu yaşamamış bir oyuncu olarak, bu kulvarda kazanılacak bir zafer hayallerimi süslüyor. Bu kupayı kazanmaya gerçekten ihtiyacım var. Bu hedef için de elimden ne gelirse yapmaya gayret gösteriyorum.

Zorlu bir ligde mücadele ediyoruz ve çekişmeli karşılaşmalara çıkıyoruz. Parkeye her maçı kazanabilmek için çıkıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yaparak, güzel sonuçlar almaya çaba gösteriyoruz. İyi oyunculardan kurulu bir takımız ve iyi işler başarabiliriz. Çukurova'yı çok seviyorum. Burası benim için büyük bir aile. Mersin'de olmaktan oldukça mutluyum. Çukurova Basketbol benim için sadece bir basketbol kulübü değil, aynı zamanda ailem. Burada bulunduğum her andan keyif alıyorum. Takımımla birlikte hayallerimi gerçeğe dönüştürmek istiyorum."
 

TİPLEME
- En beğendiğin koç?
- Çalıştığım tüm koçlar
 
- En beğendiğin oyuncu?
- LeBron James
 
Tek kelime ile Çukurova...
- Aile


YORUMLAR

  • 0 Yorum