Emek | Sevgi Uzun

"Kendime belirli basamaklar koydum. Şu an ki hedefim Ormanspor'a ciddi sorumluluklar alıp, çok güzel işler başarmak. Sonrasındaki hedefim ise Avrupa. Mücadeleyi ve emek vermeyi hep sevmişimdir. Kendimi geliştirmek için sabırsızlanıyorum."

Emek | Sevgi Uzun
03 Kasım 2021 - 13:15
RÖPORTAJ: ECE ERGEZ
 
Ben voleybolcu olmaya hayali ile büyümüş bir kız çocuğuyum. Babam ablamın da benim de sporla ilgilenip sosyalleşmesini istiyordu. Ablam benden önce basketbola başlamıştı, ben de onun idmanlarını izlemeye gidiyordum. Bir gün antrenman çıkışı ablamın antrenörü beni gördü ve fiziksel özelliklerimden dolayı bir antrenmanda onlara katılıp basketbolu denememi istedi. Ben de ablama çok bağlıyımdır, o çok istediği için ben de bunu kabul ettim. Sonrasında veda edemedim.
 
Fenerbahçe bana çok şey kattı. Orada çok güzel iki sezon geçirdim. İlk kupama da yine Fenerbahçe’de sahip oldum. Aynı zamanda kendimi geliştirme fırsatı da yakaladım. Gerçekten çok büyük ve çok önemli bir camia. Formayı giymeye başladığınız anda ne kadar özel ve büyük hedeflerin içinde olduğunu hissediyorsunuz. Bir parçası olabildiğim için çok mutluyum.
 
Fenerbahçe maçıyla ilk çıktığım maçı çok iyi hatırlıyorum. Bundan daha önemlisi çıktığım ilk derbiyi de hatırlıyorum. İnanılmazdı. Çok heyecanlanmıştım.
 
OGM Ormanspor'a gelirsek... Alper (Durur) Ağabey'le oynamaktan çok keyif alıyorum. Özgürlük veren ve size güvenen bir antrenör. Elbette Ormanspor’a gelmemde onun burada olması büyük bir etken oldu. Ormanspor zaten çok güzel organizasyona sahip bir kulüp. Benim için diğer büyük etkenlerden biri Avrupa’da oynuyor olmamız.
 
Burada aile gibi bir ortam var, yabancı oyuncular dahil birlikte çok keyifli zaman geçiriyoruz. Takımımı ve burada oynamayı çok seviyorum.
 
Ormanspor olarak potansiyeli yüksek bir takımız. Birden fazla hedefimiz var. Adım adım gitmek istiyoruz. Önce Son 16 oynamak istiyoruz, sonra da play-off’lara kalmak istiyoruz. Yapabileceğimize de inanıyorum, birbirimizi tanıdıkça daha iyi bir performans ortaya koyacağız.
 
İzin günlerimi şehri tanımaya çalışarak geçiriyorum. Yeni restoranlar denemeyi çok seviyorum. Takıma alışma sürecim de daha hızlı oldu. Buradaki herkes çok tatlı ve iyi.
 
Kendime belirli basamaklar koydum. Şu an ki hedefim burada ciddi sorumluluklar alıp, çok güzel işler başarmak. Sonrasındaki hedefim ise Avrupa. Mücadeleyi ve emek vermeyi hep sevmişimdir. Kendimi geliştirmek için sabırsızlanıyorum.
 
TİPLEME
- En iyi koç? 

- Sarunas Jasikevicius
- En beğendiğin oyuncu? 
- Vasilije Micic
- En zorlu deplasman? 
- Artık Fenerbahçe
- Tek kelime ile Ormanspor... 
- Aile

YORUMLAR

  • 0 Yorum