Ediz Haksal | İlham

"Biz Türk kadına güveniyoruz. Kadınlar her alanda çok başarılı, Herbalife Nutrition olarak kadınların gücüne yürekten inanıyoruz. Biz kadınların verdiği mücadele ve başarılardan ilham alıyoruz. Her alanda olduğu gibi sporda da örnek kadınlarımızın yanındayız..."

Ediz Haksal | İlham
03 Kasım 2021 - 13:12
RÖPORTAJ: TOLGA YENİGÜN

Basketbol heyecanının hepimizi iyiden iyiye sardığı ve parkeye özlemimizi giderdiğimiz bir dönemden geçiyoruz. Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi heyecanı yeniden başladı, kadınlarımız parkedeki ilham verici hikâyeleri ile bizleri gururlandırmaya devam ediyor.
 
Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ndeki heyecanın dışında kadın takımlarımız, ülkemizi Avrupa'da başarılı ile temsil etmeye de devam ediyor. Avrupa'nın en önemli kupası EuroLeague Women'daki temsilcilerimiz Fenerbahçe Safiport'la, Galatasaray'a zorlu mücadelelerinde başarılar diliyorum. EuroCup'ta ise Bellona Kayseri Basketbol, Çukurova Basketbol Mersin Yenişehir Belediyesi, Elazığ İl Özel İdare, Hatayspor, Nesibe Aydın ve OGM Ormanspor'un da bizi en iyi şekilde temsil edeceğine inancımız tam.
 
Yeni sezondan en büyük beklentimiz tabii ki sağlık... Covid-19 vaka sayılarının düşük olmasını ve basketbolseverlerin, salonlardaki yüzde 50 doluluk oranının sağlık bir ortamda daha da yükselmesini temenni ediyoruz. Basketbolu, basketbol yapan en önemli unsurlardan taraftarların dönüşünü çok büyük memnuniyet ile karşıladık. Seyircilerin yerlerini almasıyla tribünlerde özlenen tablo tekrar sağlandı.
 
Her zaman söylediğimiz gibi Türkiye’de hem distribütör ağımızdaki 'kadın gücünü' sembolize etmesi hem de ülkemizin yükselen değerlerinden biri olması nedeniyle basketbolda Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne isim sponsoru olduk. Herbalife Nutrition Türkiye Ailesi olarak, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ndeki üst düzey rekabete ortak olmak bize büyük keyif veriyor.
 
Kadınlar her alanda çok başarılı, biz de Herbalife Nutrition olarak onların gücüne yürekten inanıyoruz. Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne adımızı verirken de tüm kadınların verdiği mücadele ve başarılardan ilham aldığımızı özellikle belirtmiştik. Hayatın her alanında olduğu gibi sporda da örnek kişiliklerin yanında olmayı hedefledik.
 
Fransa ve İspanya'nın ev sahipliğindeki FIBA 2021 Kadınlar Avrupa Şampiyonası'nda A Kadın Milli Basketbol Takımımız istediğini alamamıştı; ama şu an önümüzde yeni bir umut var... EuroBasket 2023'ün ay yıldızlılar açısından çok daha iyi geçeceğine olan inancımız tam. 
 
Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası D Grubu'nda Slovenya, Polonya ve Arnavutluk ile aynı grupta yer alan Türkiye, yeni bir sayfa açıyor. 11 Kasım'da deplasmandaki Slovenya maçı ve 14 Kasım'da Polonya'yı ağırlayacağımız karşılaşmalarda A Kadın Milli Basketbol Takımımıza yürekten başarılar diliyorum.
 
Biz Türk kadına güveniyoruz. Kadınlar her alanda çok başarılı, biz de Herbalife Nutrition olarak kadınların gücüne yürekten inanıyoruz. Biz kadınların verdiği mücadele ve başarılardan ilham alıyoruz. Her alanda olduğu gibi sporda da örnek kadınlarımızın yanındayız...
 
Hem Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi hem de Avrupa Şampiyonası elemeleri heyecanı yaşayacağımız önümüzdeki günlerde, basketbolun geniş kitlelere ulaşması adına da elimizden gelen tüm desteği vereceğiz. Basketbolumuzun tüm paydaşlarına sevgilerimi sunuyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum