Efes'ten 100. yıl için 'Atatürk'lü forma

Türk basketbolunun lokomotifi Anadolu Efes Spor Kulübü, 29 Ekim Pazar günü oynanacak Galatasaray Ekmas ve 9 Kasım Perşembe günü oynanacak Zalgiris Kaunas maçında özel bir forma ile sahada olacak. Kulübün resmi forma ve spor giyim partneri olan bilcee tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yılı’na özel olarak tasarlanan kırmızı formanın üzerinde Mustafa Kemal Atatürk’ün silüeti bulunuyor.

Efes'ten 100. yıl için 'Atatürk'lü forma
24 Ekim 2023 - 11:16 - Güncelleme: 24 Ekim 2023 - 11:20

 Anadolu Efes, 29 Ekim 2023 Pazar günü oynanacak Galatasaray Ekmas ve 9 Kasım 2023 Perşembe oynanacak Zalgiris Kaunas maçında bu özel formayla parkede olacak.

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e olan derin saygı ve minneti yansıtan forma, ilhamını bayrağımızın kırmızısından alıyor. Anadolu Efes formasında, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün kırmızı zemin üzerinde silüeti yer alıyor.

Anadolu Efes oyuncuların gururla taşıyacağı forma, Türk milletinin Cumhuriyet değerlerine bağlılığını, birlik ve beraberlik ruhunu ve bağımsızlık tutkusunu yansıtıyor. Cumhuriyetimizin 100. Yılı, Anadolu Efes – Galatasaray Ekmas maçında binlerce basketbolsever tarafından coşkuyla kutlanacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum