BSL'nin yeni ana sponsoru Bitexen

BSL'nin yeni ana sponsoru Bitexen
28 Eylül 2023 - 22:56 - Güncelleme: 28 Eylül 2023 - 22:59
İmza töreni; Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Bitexen Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Cenk Erdem, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri, TBF ve Bitexen Yöneticileri ile basın mensuplarının katılımıyla Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleştirildi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, “Basketbol; heyecanın, birlikteliğin ve dinamizmin çok yüksek olduğu bir spor. Bu yönüyle sporseverler için değeri sürekli artan bir çekim merkezi. Ligimizde artan rekabet dozu ve takımlarımızın uluslararası başarıları da basketbolumuzun cazibesini artırıyor.

Avrupa’nın en prestijli turnuvalarının finallerinde bir Türk takımının yer alması artık bir gelenek haline geldi. Takımlarımız, Avrupa’daki başarılarıyla göğsümüzü kabartıyor. 2023-2024 sezonunda da kadınlarda 8 erkeklerde 11 takımımız ülkemizi Avrupa’da temsil edecek. Bu vesileyle önümüzdeki sezon Avrupa kupalarında mücadele edecek temsilcilerimize bir kez daha başarılar diliyorum.

Ülkemizin yenilikçi ve öncü kuruluşlarından Bitexen’in Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsoru olarak basketbol ailemize katılması hepimize gurur ve heyecan veriyor. 

Önümüzdeki 3 yıl boyunca, basketbolun birleştirici gücü ve rekabet azmi, Bitexen’in sürekli gelişen ve yenilikçi vizyonu ile birleşerek her iki markanın gücüne güç katacaktır. İnanıyorum ki; bu anlaşma daha uzun yıllar sürecek bir iş birliğinin başlangıcı olacak.

İmzaladığımız yeni sponsorluk anlaşmaları ve iş birlikleri kulüplerimizin finansal olarak desteklenmesini sağlıyor. Ayrıca bu sponsorluklar ülkemizin çok değerli kurumlarını ailemize katarak basketbolun daha geniş kitlelere ulaşmasının da önünü açıyor.

Bitexen ile yaptığımız anlaşmanın değeri de diğer bütün sponsorluklarımız gibi bizler için çok büyük. Kendilerinin Türk basketboluna duydukları güvenden dolayı heyecan duyuyoruz” dedi.



İmza töreninde açıklamalarda bulunan Bitexen Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Cenk Erdem “Sponsorluk çalışmalarımızla Türk sporuna en çok değer katan markaların başında geliyoruz. Hem listelediğimiz 18 taraftar token ile hem de sponsorluklarımız sayesinde basketbol ve diğer spor branşlarında federasyonlarımıza ve kulüplerimize önemli düzeyde finansman sağladık. Türkiye Basketbol Federasyonu ile bugün imzaladığımız sponsorluk anlaşmasıyla bu alandaki desteklerimizi bir adım daha ileriye taşıyoruz. Teknolojik alt yapımızın gücünü sporun iyileştirici yönüyle birleştirerek Türk sporuna destek olmayı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Basketbol Federasyonu ile yeni teknolojiler üretmek üzere çok daha yakın çalışmalarımız olacak.

Hayata geçirdiğimiz yeni ürün ve projeler ile kısa zamanda Türkiye’nin en geniş ürün çeşitliliği ve işlem imkânı sunan dijital varlık alım-satım platformu konumuna eriştik. Uluslararası standartlarda hazırlanan teknolojik alt yapımızla hızlı, güvenilir ve kolay işlem kabiliyetine sahibiz. Bu çeşitliliğimizin önemli bir kısmını listelediğimiz fan tokenlar ve spor kulüpleri ile yaptığımız iş birlikleri oluşturuyor. Bu anlamda önemli bir portföye sahibiz. Ayrıca toplumsal konulara karşı duyduğumuz sorumluluk kapsamında Türk sporunu desteklemek üzere birçok farklı projeyi hayata geçirdik ve spor alanını özellikle sahipleniyoruz.

Okullarda, mahallelerde ve basketbol okullarında bu sporu seven onlarca gencimiz var. Ayrıca son dönemde kulüplerimiz başta Euroleague olmak üzere Avrupa kupalarında önemli başarılar elde etti. Bu sayede gençlerimizde basketbola yönelik önemli bir farkındalık oluştu. Spordaki başarılar ülkelerin tanıtımı ve küresel bazdaki itibarı için çok önemli. Ülkelerin ekonomisi, turizmi ve tanıtımları için belki de en fazla etkiye sahip unsurlar arasında yer alıyor. Dolayısıyla sadece kamunun ya da spor kulüplerinin yatırımlarıyla belli bir seviyede başarı elde edilebiliyor. En büyük gayemiz Türk sporunun yeni başarılar kazanması ve beraberinde ülkemizin her yerinde basketbolu sevdirebilmek ve sağlıklı nesillerin yetişmesine katkıda bulunmak. Toplumsal yaşama değer katmak ve başta gençler üzerinde olmak üzere ülkemizde spor kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla yeni sezon için Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ne sponsor olduk. Türkiye Basketbol Federasyonu’nun basketbolu ülkenin dört bir yanına yaymaya ve gençlerimizi basketbolla buluşturmaya yönelik çalışmalarına destek olmak istiyoruz. Bu vesileyle yeni sezonda Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek tüm kulüp ve sporcularımıza başarılar diliyoruz. Bitexen Etkisini tüm taraftarların hissedeceği bir sezon olsun” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum