Alp Karahan: Depremin şiddeti korkuttu, arabalarımızda kaldık (RİBAUND DERGİ MART 2023)

Depremden sonraki 4 gün Mersin’de gönüllü olarak yardım yerlerine gittim, deprem bölgesinden gelen insanlara yemek dağıtıp, yardım ettim. Elimizden geldiğince onların rahat ve güvende hissetmelerini sağladık. Elbette yaşadıkları şey çok zor, çok ayrı bir psikoloji, bunu tahmin bile edebilmek güç.

Alp Karahan: Depremin şiddeti korkuttu, arabalarımızda kaldık (RİBAUND DERGİ MART 2023)
07 Mart 2023 - 11:12 - Güncelleme: 07 Mart 2023 - 11:27
Öncelikle herkese geçmiş olsun. Kayıplarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileyerek başlamak istiyorum.

Depreme Mersin'de yakalandım. Burada depremi çok şiddetli hissedip panik olduk, ki merkez üssünü ve yakın illeri tahmin bile edemeyecek kadar korktuk. Tabii ki geceyi de arabalarda geçirdik. Bir kaç saat sonra bir depremle daha sallanınca hepimizi iyice korku ve panik sardı.

Takımdan herkesle iletişim hâlindeydik. Depremden sonraki 4 gün Mersin’de gönüllü olarak yardım yerlerine gittim, deprem bölgesinden gelen insanlara yemek dağıtıp, yardım ettim. Elimizden geldiğince onların rahat ve güvende hissetmelerini sağladık. Elbette yaşadıkları şey çok zor, çok ayrı bir psikoloji, bunu tahmin bile edebilmek güç.

Dediğim gibi depremden hemen sonra salonlar dolu olduğu için idman da yapamadık. Liglerin ertelendiği haberi gelince formda kalmak için kendi imkanlarımızla idman yapmaya başladık.

Bir hafta dinlendikten sonra takım idmanlarına da başladık. Liderliğimizi kimseye kaptırmamak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Umarım bir daha böyle bir felaketi yaşamayız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum